zuhal olcay

Gündem: Zuhal Olcay, Duygu Asena Rolünde!

Ayşe Aslıhan

Dijital dizi Aslında Özgürsün’ün bu haftaki bölümünde sürpriz bir isim seyirciyle buluştu. Usta oyuncu Zuhal Olcay, dizinin senaryosunun uyarlandığı Aslında Özgürsün’ü kaleme alan Duygu Asena’ya hayat verdi!

Usta oyuncu Zuhal Olcay, GAİN Orijinal dizisi Aslında Özgürsün’e konuk oldu. Olcay, dizinin 7. bölümünde yer aldı. Dizinin yeni bölümde ünlü bir yazar olan Berna’nın lise yıllarına geri döndüler… Olcay, Berna’nın gençliğinden beri kendisine rol model olarak aldığı ünlü gazeteci ve yazar Duygu Asena’yı canlandırdı.

Zuhal Olcay, dizinin çekimleri sırasında Asena ile ilgili düşüncelerini de söyledi.

“Duygu Asena Türkiye’de kadın hakları ve feminizm üzerine yüksek sesle konuşulmasını sağlayan çok değerli, çok önemli, çok büyük bir isim.”

zuhal

Aslında Özgürsün, sıra dışı senaryosu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor

Duygu Asena’nın aynı isimli eserinden gelen senaryosuyla, sıra dışı bir yapım olarak dikkat çekiyor. “Aslında Özgürsün” özellikle güçlü oyuncu kadrosuyla öne çıkıyor. 40’lı yaşlarındaki iki çocukluk arkadaşı olan Berna ve Belgin’e sırasıyla Deniz Çakır ve Bade İşcil hayat veriyor. Alican Yücesoy, Burak Yamantürk, Saygın Soysal, Berk Cankat… Ayrıca Ceren Taşçı, Ecrin Bolkar, Aslı İçözü, Adnan Biricik, Nurhan Özenen… Ve Perihan Savaş, Janset ve Nükhet Duru gibi başarılı isimler de dizide seyirci karşısına çıkıyor. Senaristliğini ve yönetmenliğini Ali Kemal Güven’in üstlendiği dizinin yeni bölümleri her hafta Pazartesi günü GAİN’de yayına çıkıyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam