Haluk Levent

Haluk Levent’in Yeni Albümü Huzurlarınızda: Vasiyet

Ayşe Aslıhan

90’lardan itibaren müzik listelerimizde yerini koruyan sanatçı Haluk Levent, geçtiğimiz süreçte kaybettiği sevgili annesinin en sevdiği şarkıları yeniden yorumladı ve “Vasiyet” adlı albüm, böylece yayınlandı.

Haluk Levent’in ‘Vasiyet‘ adını taşıyan yeni albümünün ilk şarkısı 23 Nisan’da yayınlanmıştı. Son zamanların en başarılı kadın sanatçılardan Melek Mosso ile birlikte seslendirdikleri “Zülüf” şarkısı ile albüm duyurusunu da yapan Levent, geçtiğimiz günlerde albümün ikinci şarkısını da yayınlamıştı. Haluk Levent, güçlü bir ses olan Ceylan Ertem ile seslendirdikleri “Gönül Çalamazsan Aşk Sazını” şarkısı ile çok konuşulmuştu. Albümden iki şarkı da uzun süre YouTube trends’te yer almış ve çok sevilmişti. İki güçlü kadın sesiyle yücelen türküler, ilgiyle dinlenmişti.

“Vasiyet” oldukça dokunaklı ve dolu dolu bir albüm oldu

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ve yardımlarla adından sıkça söz ettiren Haluk Levent, 2019 yılının Kasım ayında annesi Sabriye Acil’i kaybetmişti. Sanatçı annesinin en sevdiği türküleri kendine has rock sounduyla yorumladı. Levent, dokunalı ve dolu dolu albümü ‘Vasiyet’i, Pasaj & Müzik etiketiyle anneler günü haftasında, bugün yayınladı.

Levent, albümdeki “Geçti Dost Kervanı”, “Mahsus Mahal”, “Bahçe Duvarından Aştım”, “Efem”, “Hele Yar Zalim Yar”, “Halimem” ve “Kerkük Zindanı” türkülerini tek başına söyledi. Geriye kalan şarkılarda ise ünlü isme Cem Adrian, Melek Mosso, Hayko Cepkin, Şirin gibi çok değerli sanatçılar eşlik ediyor.

Haluk LeventVasiyet, tüm dijital platformlarda yayında!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam