aşkın kıyameti

Başrollerde Sevdiğimiz İsimler Var: Aşkın Kıyameti Geliyor!

Ayşe Aslıhan

Başrollerde Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı’nın oynadığı bir film geliyor. Netflix özel yapımı olan Aşkın Kıyameti 20 Haziran’da yayında olacak.

BKM imzalı, yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı yepyeni bir film geliyor. Oyuncu kadrosuyla ve konusuyla dikkatleri üzerine çeken film, şimdiden çok sevileceğe benziyor. Saral’ın sinematografisi ve kalitesi yine gözler önünde. Filmin başrollerinde ise Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı var. Onlara Musa Uzunlar, Seda Türkmen ve Zeynep Tokuş eşlik ediyor.

Antalya Olimpos’ta çekilen yapım masmavi deniz ve plaj görüntüleriyle tam bir yaz filmi olarak karşımıza çıkacak.

Ayrıca, tanıtımı seyreden birçok izleyici Pınar Deniz’in yanında Kaan Urgancıoğlu’ndan farklı bir erkeği görmekten hiç hoşlanmadıklarını dile getirdi. İzleyiciler yaptıkları yorumda Pınar Deniz’in yanında Kaan Urgancıoğlu’ndan başka bir erkeğin yakışmadığına dikkat çekti.

Filmin konusu ise şöyle;
Fırat’ın reklam ajansı batmıştır ve borç batağındadır. Yaşadığı her şeyi bir kenara bırakarak yoga etkinliğine katılan Fırat, burada bir şarkıcı kıza aşık olur. Hep beraber çıktıkları kendini bulma yolculuğunda yol onları nereye götürür bilinmez ama bir şey bulacakları kesindir.

Aşkın Kıyameti, 20 Haziran’da Netflix’te!

“Mutluluk bir süreç değil, bir an, dondurulup saklanamayan… Anladım bu acıklı bir şarkı ama çok neşeli bir ritmi var. Aslında bu bir cenaze marşı, ama kıkırdayıp duruyor çocuklar.”

 

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam