The Beatles

Peter Jackson’dan The Beatles Belgeseli Geliyor!

Ayşe Aslıhan

Peter JacksonUsta yönetmen Peter Jackson, efsane müzik grubu The Beatles belgeseli için hazırlanıyor.

Lord of The Rings ve Hobbit serilerinin usta yönetmeni Peter Jackson‘ın yeni projesi ortaya çıktı. Dünya çapında müzik tarihinin en ünlü müzik gruplarından biri olarak kabul edilen The Beatles, Peter Jackson‘ın yeni projesinin odağı olacak.

Efsanevi müzik grubu The Beatles hakkında bir belgesel hazırlayacak olan yönetmen, şimdiden hazırlıklara başladı. Klip yönetmeni Michael Edward Lindsay-Hogg‘un imzasını taşıyan 1970 yapımı The Beatles belgeseli Let It Be için 2-31 Ocak 1969 arasında çekilen 55 saatlik kamera görüntülerinden yola çıkılarak hayata geçirilecek olan yeni belgesel projesinde, özellikle Londra’daki Apple Corps çatısında verilen The Beatles performansına yer verilecek.

Let It Be de Restore Ediliyor

Henüz prodüksiyon aşamasındaki yapımın ismi ve vizyon tarihi resmi olarak açıklanmadı. Belgesel film projesi, Paul McCartney, Yoko Ono, Ringo Star ve Olivia Harrison ile işbirliği içerisinde geliştiriliyor. Ayrıca Peter Jackson‘ın yeni belgesel filminin dışında, Michael Lindsay-Hogg‘un Let It Be filmi de restore edilerek yeniden sunulacak.

https://youtu.be/qApuJWghzdk

Kaynak: Beyazperde

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam