You

You Dizisinin 2. Sezon Resmi Fragmanı Yayınlandı

Ayşe Aslıhan

Netflix yapımı birçok dizi ve film, yayınlandığı günden itibaren gündeme oturmayı başarıyor. Bu dizilerden biri de; günümüz takıntılı aşklarını konu eden; Penn Badgley, Victoria Pedretti ve Ambyr Childers başrollü dizi You.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında ilk sezonu 10 bölüm olarak yayınlanan dizi You, Penn Badgley’nin canlandırdığı “Joe Goldberg” ve Elizbateh Lail’in canlandırdığı “Guinevere Beck” karakteri arasındaki ilişkiyi anlatırken, tüyleri diken diken eden takıntılı aşk hikayelerini gözler önüne seriyor. Amber Childers, James Scully, Carmela Zumbado, Jenna Ortega ve Chris D’Elia gibi isimler de dizide yer alıyor.

Bildiğiniz gibi Beck, ilk sezonun sonunda Joe’nun tüm yaptıklarını öğrenmiş ve onun saplantılı tavırlarıyla yüzleşmişti. Joe ise Beck’i tüm gerçekleri bildiği için bir tehdit olarak görüp öldürmüştü. Dizinin sezon finalinde ise Joe’nun eski sevgilisi olan Candace gelmiş ve sezon bu şekilde sona ermişti.

Netflix‘in sevilen dizisinin ikinci sezonunda; Joe, Candace’ten kaçmak ve kendine yeni bir hayat kurmak için kendi cehennemi Los Angeles’a yerleşiyor. Cinayetle sonuçlanan şiddetli bir ilişkiden yeni çıkan Joe, yeniden birine aşık olmayı istemese de, yeni şehrinde Love adında olağanüstü bir kadına kendini kaptırıyor. Tarih kendini tekerrür edecek mi? Yoksa bu sefer gerçek aşkı yakalayacak mı?

You’nun 2. sezon fragmanı için sizi şöyle alalım.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam