netflix

Netflix’in Sevilen Dizilerinin İzlenme Sayıları Açıklandı

Suna Simge Çakmak

Netflix’in Sevilen Dizilerinin izlenme oranları açıklandı.Bir kaçının açıklandığı izlenme oranları tam olarak beklenilen gibi idi. Çok sevilen dizilerinin oranları ise şöyle :

Netflix’in Sevilen Dizilerinin ilki olan geçtiğimiz gülerde Stranger Things‘in üçüncü sezonu, yayınlandığı ilk dört haftada tam 64 milyon izlenmeye ulaştı. Dizinin şu ana kadar en çok izlenen sezonu oldu. Yayınlandığı ilk günden itibaren platformun en popüler dizilerinden biri olan Stranger Things, bu izlenme oranının çok daha fazlasını göreceğimizi düşündürüyor.

stranger things

Habere dahil olan bir diğer dizi ise La Casa de Papel. İngilizce konuşulmayan bölgelerde en çok izlenen dizi olmayı hedefleyen ve hedeflenen şekilde başarı gösteren La Casa de Papel, üçüncü sezonuyla ilk dört haftada 44 milyon izlenmeye ulaşmayı başardı.

la case de papel

Reytingleri ile ilgili çok fazla açıklamada bulunmayan ve sıra dışı bir durum olmadığı sürece bu türde açıklama yapmayan Netflix, açıklama kararı aldı. Paylaşılan bilgilere göre 28 gün gibi kısa bir sürede Unbelievable 32 milyon izlenmeye ulaştı. Tall Girl ise yayınlandıktan 28 gün sonra 41 milyon izlenmeye ulaştı.

Dünyanın en büyük yayın platformu haline gelen Netflix yılın dördüncü çeyreğine ara vermeden devam edecek. Ödül sezonunda adından sıkça söz ettirecek The IrishmanMarriage Story ve The Two Popes izleyiciyle kavuşmak için gün sayıyor. Ayrıca yılın beklenen yapımlarından DolemiteUnderground ve The Laundromat da yine bu çeyrekte yerini alacak.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam