David Bowie Severlere Özel Uygulama Geliyor!

Ayşe Aslıhan

Glam Rock’ın Kralı olarak bilinen, onlarca önemli sanatçıdan biri olarak gösterilen ve bugüne kadar Lady Gaga, George Michael, Madonna gibi sayısız yıldıza örnek olmuş David Bowie’nin hayatı, mobil aplikasyon haline geliyor!

Bowie Her Yerde!

Ölümün ardından neredeyse 3 sene geçen Bowie’nin hayatı, 5 senedir retrospektif sergi ile anlatılmakta. Mart 2013’te Londra’da kapıların açan ve beş yıl boyunca dünyayı dolaşarak iki milyon insanı Bowie ile buluşturan David Bowie Is, ilgi yoğunluğu ile beraber şahane bir fikri hayata geçirmeye karar verdi: serginin geniş bir versiyonunu uygulama haline getirmek.

Ne Göreceğiz?

Bu uygulamada Bowie’nin giysileri, orijinal şarkı sözleri, fotoğrafları, şarkı sözleri ve gerçek sergide yer alan diğer objeler olacak.

Aynı zamanda uygulama için, Bowie’nin oyunculuk, şarkıcılık; genel olarak sanatçılığını da birçok açıdan da ele alıp, ergenliğinden başlayarak tüm hayatını ayrıntılarıyla gözler önüne serecek bir sanal gerçeklik sergisi hazırlanıyor.

Taɾihdeki En İyi 500 Albüm listesinde 6. sıɾada olan ve Taɾihdeki En İyi 500 Şaɾkı listesinde de tam 5 şaɾkısı bulunan Bowie’nin; biricik oğlundan Hollywood’taki yıldızına kadar her ayrıntıyı anlatacağı beklenilen uygulama, 8 Ocak’ta kullanıma açılacak.

https://www.youtube.com/watch?v=sI66hcu9fIs

 

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam