Konser Takvimi: Eylül Ayında Harbiye Yıldızlar Geçidi!

Aygün Akdağ

Harbiye Cemil Topuz Açıkhava Tiyatrosu’nda Atlantis Yapım adı altında açıkhava konserleri 2 Eylül’de başlıyor. Athena, Selda Bağcan, Mabel Matiz, MFÖ ve Yıldız Tilbe gibi isimlerin olacağı açıkhava konserleri Eylül ayında sevenleri ile buluşacak.

2 – 16 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan konserler, Athena, Berkay, Duman, Erkan Oğur & İsmail Hakkı Demircioğlu, Mabel Matiz, Manga, Melike Şahin, MFÖ, Selda Bağcan, Sertab Erener, Yıldız Tilbe ve Yüzyüzeyken Konuşuruz gibi yıldız isimleri müzikseverlerle buluşturacak.

2 Eylül ve 6 Eylül tarihlerinde iki ayrı konser verecek olan, solo kariyerinin başlangıcından beri güçlü sesi ve yalın ama vurucu sözleriyle dikkat çeken Melike Şahin’in 2 Eylül’deki ilk konser biletleri, satışa çıkışının birinci haftasında tükendi.

Konser Programı ise Şöyle;

Melike Şahin

Melike

2 Eylül Cuma

6 Eylül Salı

Sertab Erener 

3 Eylül Cumartesi

Berkay

4 Eylül Pazar

Yıldız Tilbe 

Yıldız

Harbiye

5 Eylül Pazartesi

maNga

7 Eylül Çarşamba

Mabel Matiz

8 Eylül Perşembe

Athena

9 Eylül Cuma

Yüzyüzeyken Konuşuruz

Kaan Boşnak

Harbiye

10 Eylül Cumartesi

Duman

11 Eylül Pazar

MFÖ

12 Eylül Pazartesi

Erkan Oğur & İsmail Hakkı Demircioğlu

13 Eylül Salı

Selda Bağcan

14 Eylül Çarşamba

Adamlar

15 Eylül Perşembe

 

Özel repertuarların ve sürpriz sahne şovlarının yer alacağı konser serisinin biletleri biletix.com, bubilet.com.tr ve iticket.com.tr’de satışa sunuldu.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam