mabel

#Trend: Mabel Matiz’den “Karakol” Gündemde

Ayşe Aslıhan

“Karakol” 1 Temmuz Cuma günü Pose Records etiketiyle bütün dijital platformlarda yayınlandı. Mabel Matiz’in muhteşem yeni şarkısı ve klibi, sosyal medyanın da gündemine düştü.

Karakol” şimdi her yerde yayında! Şarkının sözü müziği sanatçının kendisine ait. Ayrıca klipte, her zaman olduğu gibi Mabel’e özgü nostaljik ve oryantal detaylar var. Mekan olarak Kıbrıslı Yalısı’nı seçen Mabel’in klibinin yönetmen koltuğunda Cenan Çelik oturuyor.

Model Serdar Bileke‘nin eşlik ettiği klipte, bir çiftin aşk hikayesi teması var. Bu yüzden oldukça tepki çeken klip, sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Tepki çeken klibin ardından Matiz’den açıklama ise gecikmedi.

“Ağlıyorum ama sevinçten!” diyen Matiz, “Tek tek yetişemediğim mesajlarınıza, yorumlarınıza, Karakol’u böyle güzel içten sarıp kucaklamanıza gönülden teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Matiz, şöyle devam etti: “Daha çok hikayemiz var anlatılacak. İnsana, hayata dair her şey bugüne dek şarkılarımda müziğimde yer buldu; Bundan sonrada yer bulmaya devam edecek. Aşkın, sevginin ve insanlığın bütün hallerini dile getirmeye, el ele tutuşmaya inatla devam… Her şey geçer, hayat ve şarkılar kalır… Aysel’in yazdığı Sezen’in de söylediği gibi: ‘Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim el ele olduğumuz o gün gülmek bizim…”

Mabel Matiz‘in yeni şarkısı ve klibi, birçoğumuzun beğenisini çoktan kazandı bile.
YouTube Trend Videolar listesinde de #1 numarada yerini alıyor.
Karakol‘u biz de listelerimizde ilk sıralara taşıdık. Kısacası gerisi teferruat.

Mabel Matiz’den Karakol yayında!

Vermedim adını
Zora koydular
Aşkın mezarını
Cana oydular
Camlara düşüyor yaşı yedi göğün
Ellerin elinden niye kapı duvar?
Dağlanıyor gibi gençliğim, aç şu kapıyı!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam