Sufle Yeni Şarkısıyla Geldi: Beyaz Yalan Yayında!

Mısra Gündem

Sufle ‘nin yeni teklisi “Beyaz Yalan” video klibi ile birlikte tüm dijital platformlarda yayında!

Söz ve müziği Göksu Taşçeviren, Mustafa Kemal Atik, Mertkan Erkan, Sertan İpek ve İlkay Şencan‘a ait olan şarkının yönetmen koltuğunda Kayhan Uruk’u görüyoruz.

Sufle – Beyaz Yalan yayında!

 

Sufle –  Beyaz Yalan Şarkı Sözleri

Bir ben kaldım
Onu da sen al
Onu da gel al
Bana artık yaramaz
Hislerim histerik canavar
Sensiz bir yol bulamam
Yoksan kendim olamam burada
İnan ki nefret ettim senden
Hatta kendimden bile
Bu şehirden senin yüzünden
Sırtındaki yükünden
Bomboş hayallerinden
Tüm kötü günleri unutur
Bunun ucu bana dokunur
Kızınca ona yine sokulur yanıma
Bilir dayanamam
Beyaz yalanlar ondan sorarım
Bunun ucu bana dokunur
Kızınca ona yine sokulur yanıma
Bilir dayanamam
İnan ki nefret ettim senden
Hatta kendimden bile
Bu şehirden senin yüzünden
Sırtındaki yükünden
Bomboş hayallerinden

Sufle kimdir?

Sufle, 2012 yılında kurulan, vokal Göksu Taşçeviren ve gitarist Mustafa Atik ikilisinden oluşan Türk rock grubu.

2012’de Mustafa Atik ve Göksu Taşçeviren’in temellerini Ankara’da attığı bir müzik grubudur. Grup, 2013’te yayınladıkları bir cover ile sosyal medyada dikkat çekmeyi başardı. Türkiye’nin birçok şehrinde konserler vermeye başlayan Sufle, Oğuzhan Eren’in de gruba dahil olmasıyla müzik tarzını alternatif pop-rock yönünde geliştirdi.
İlk albümleri “Pus”u 2017 yılında müzikseverlerin beğenisine sundu. Grup, 2018 yılında “Kayboldum” isimli EP’sini ve “Fallin’ (feat. Gökcan Sanlıman)” isimli single çalışmasını yayımladı. 2019 yılında “Pus (Bandtra Remix)”, “Senden Önce Senden Sonra”, “Köprüaltı”, “Mücevher” ve “Masum” isimli single çalışmalarını dinleyicileriyle buluşturdu. Grup, 2020 yılında “Geri Geri Maraton Koştum”, “Her Gün Aynı Şeyi Yapıyorum”, “Hissettin mi” ve Canozan ile “Hiç Kimsenin Günahı Yok” isimli çalışmalarını sevenleriyle paylaştı. 2021 yılında “Ilık Sonbaharlar”, “Seninle” , “Bu Dağlar Kömürdendir” , ”Nasıl Güzel” ve “Panik Ataklar”  isimli single çalışmalarını yayımladı. 2022 yılında “En Mutlu Anlar” , “Hatırla” , “Konuşmak İstemiyorum” , “Korkuyu Al İçimden” , “İndi Gardım” , “Yanımda” , “Lotus” ve son olarak “Beyaz Yalan” isimli single çalışmalarını yayımladı.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam