Ayçin Asan’ın yeni teklisi “Gitme Kal” yayında!

Mısra Gündem

Ayçin Asan’ın yeni şarkısı “Gitme Kal” tüm dijital platformlarda yayında!

Son zamanlarda arabesk şarkılarla ön plana çıkan sanatçı, en son “Değmezmiş Sana” şarkısıyla listelerimizde ilk sıradaydı. Asan’ın yeni şarkısı “Gitme Kal”, listelerimizin yeni bir numarası olacak gibi geliyor.

Klibinin yayınlanmasını heyecanla beklediğimiz şarkının sözleri Bilal Sonses‘e ait olup, yapımcılığını ise Pusulay Yapım üstlendi. Şarkının düzenlemesini ise Mustafa Ceceli yaptı.

Ayçin Asan – Gitme Kal şimdi tüm dijital platformlarda!

“Gitme kal, acıyor bu gönlüm böyle ilk defa
Gitme kal, çekiyor musun benim gibi cefa?”

Ayçin Asan kimdir? Ne üretir?

İstanbul doğumlu olan sanatçı, grup ile birlikte çıkmıştır. Instagram, vine ve youtube kanalı üzerinden seslendirdiği şarkılar ile binlerce insan tarafından takip edilmeye başlamıştır. Evet Ne Söylüyoduk adıyla Vine ve Instagram hesaplarından kısa süreli paylaşımlarla adından söz ettiriyor. YouTube kanalından 40’a yakın video paylaşan ve bu videolarda “Hep Sonradan”, “E mi”, “Benim Yerime de Sev”, “Korkarım”, “Yorgun Yıllarım”, “Kanasın” gibi zamanının en sevilmiş şarkılarını yeniden yorumlamışlar. Youtube kanalında 327 bin abonesi var.

Kısa sürede internet fenomeni haline gelen grubun solisti Ayçin Asan, tek başına devam etmiştir. Albüm ve beste çalışmalarını sürdüren sanatçı ilk etapta internet üzerinden paylaşımlarda bulunmuştur. Daha sonra şarkılara cover yapmış ve hayran kitlesini genişletmiştir.

Ayçin Asan günümüzde konserler vermekte ve hayranlarına müzik keyfi yaşatmaya devam etmektedir.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam