Aşk Diye Bir Şey Yok

Akustikadam’ın Albümünden İlk Tekli: Aşk Diye Bir Şey Yok

Ayşe Aslıhan

Adını Balat’ta kendi ahşap atölyesinde verdiği konser performanslarıyla duyuran Akustikadam‘ın yeni albümü geliyor! Sanatçının çoğunu karavan yolculuğu sırasında bestelediği şarkılardan oluşan albümü “Yolda Görüşürüz”ün ilk teklisi de yayınlandı. “Aşk Diye Bir Şey Yok” video klibiyle birlikte tüm dijital platformlarda!

Mert Erşahin, nam-ı diğer Akustikadam; yakında yayınlayacağı albümün ilk teklisini yayınladı. Merakla beklenen şarkının adı ise “Aşk Diye Bir Şey Yok.”

Akustikadamın yeni teklisi “Aşk Diye Bir Şey Yok” yayınlandı. Şarkı, yıllar önce iki adam arasında kalmış bir kadını anlatıyor. Yıllar sonra o zamanlar tercih etmediği adama döndüğünde, adamın ona karşı olan hislerini yansıtıyor.. Adam bambaşka bir yola girmiş, aşka dair düşünceleri ve umutları tamamen değişmiş oluyor.

“Müziğe 15 yaşında ‘Düş Sokağı Sakinleri’nin parçalarını çalabilmek için başladım. Çünkü komşu kızı, bu grubu çok seviyordu. Şimdi düşününce sanırsam biraz da onu etkilemek için başlamış olabilirim. Sonra kadınlar gitti, müzik hep benle kaldı.”
Akustikadam

Nostaljik klavye ezgileriyle dinleyicilerle buluşan şarkının söz ve müziği sanatçıya, aranjesi Güney Marlen’e, mix ve mastering çalışmaları ise Levent Büyük’e ait. Albümün diğer şarkılarını da zamanla yayınlayacak olan Akustikadam, ilk çıkış şarkısıyla merak uyandırmaya devam ediyor. “Yolda Görüşürüz” albümü, neredeyse hepsi yolda yazılmış şarkılarıyla da fazlasıyla dikkat çekiyor.

Akustikadam Aşk Diye Bir Şey Yok yayında!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam