Batu Akdeniz

Batu Akdeniz’in Yeni Teklisi: Katiller Cenazede

Ayşe Aslıhan

Türkçe rock müziğin genç ve yetenekli isimlerinden Batu Akdeniz“Katiller Cenazede” teklisini pandemi döneminde aramızdan ayrılan müzisyenlere adayarak, tüm dijital platformlarda yayınladı.

Katiller Cenazede, içinde bulunduğunuz dönemin, düzenin ve sistemin bizi hem toplumsal hem de kişisel olarak nasıl yorduğunu gösteren, anlatmaya korktuklarımızı anlatan protest bir rock şarkısı! Şarkı, çok yüksek bir sesle bu olumsuz duruma karşı çıkarken bir özeleştiri yapmayı da ihmal etmiyor.

https://twitter.com/GayeSuAkyol/status/1393480441173352448

Ortasında epik bir rock solosu bulunan Katiller Cenazede teklisi, Batu Akdeniz’in tenor vokalleri, yüksek gitarları ve kendine has modern ve retro rock karışımı sound’uyla birleşip etkisi çok güçlü bir marş olarak karşımıza çıkıyor.

“Söyleyeceklerimi hiç olmadığı kadar sert ve yüksek söyledim bu kez, yine rock’n’roll’un yardımıyla. Katiller Cenazede’yi pandemi döneminde başta hayatını kaybedenler olmak üzere, geçim sıkıntısı çeken müzisyen arkadaşlarıma adıyorum..”
-Batu Akdeniz

Son zamanların en iddialı yeni nesil rock parçalarından biri olan Katiller Cenazede’nin kaydı Ankara’da Mirage Stüdyoları’nda gerçekleştirildi. Yayınladığı 2 EP ve teklilerle Türkçe rock’ın güçlü ve genç temsilcilerinden olan Batu Akdeniz, her biri birçok anlam taşıyan teklileriyle adından söz ettirmeye devam ediyor…

Batu Akdeniz Katiller Cenazede lyrics klibiyle yayında!

“Sev kardeşim, diye dolaşanlar
Aşkı dünyaya haykıranlar
Neden ilk onlar oldu gidenler?
Elbet gelir benim de sıram
O güne kadar susmaya devam
Sonra düşünsün beni üzenler…
Masumiyet ölmüş yine
Katiller cenazede!
Gitmeye hiç yok yüzüm
İstesem de…
Çözülmez bir bilmece
Yarattılar gündüz gece
İçinde kaybolmuşum
Bilmesem de…”

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam