beyonce

Beyonce Yeni Albümünden İlk Şarkıyı Yayımladı!

Ayşe Aslıhan

Beyonce 29 Temmuz’da çıkacak albümünden ilk tekliyi yayımladı: “Break My Soul” yayında!

Beyonce’in yeni şarkısı “Break My Soul” tüm müzik platformlarında yayınlandı. Şarkı, rekor sayıda Amerikalının işini bırakmasına yardımcı olan işçi rahatsızlığına dokunuyor. 29 Temmuz’da çıkacak olan yedinci stüdyo albümü Renaissance’ın ilk şarkısı.

Sanatçının yeni şarkısı, Big Freedia‘nın 2014 şarkısı “Explode“u sample’lıyor. Teklinin kapağından yapabileceğimiz çıkarım ise “BREAK MY SOUL”un “RENAISSANCE” albümünün altıncı şarkısı olduğu oldu. Şarkının prodüktörlüğünde Beyoncé’nin yanı sıra Tricky Stewart ve The-Dream var.

Parça, sosyal medya sitesi TikTok’ta da gündeme geldi. “Quit-Toks” olarak adlandırılan, Covid-19 çağında sigarayı bırakmakla ilgili diğer ana akım tartışmaların devamı niteliğinde. PopVortex’e göre Beyonce ‘in yeni şarkısı “Break My Soul” Salı günü iTunes Top 100 şarkı listesinde 1 numara oldu.

Ayrıca şarkının ilk mısrasında, Queen Bey bir araba sürme ritmi yüzünden çalışanların tükenmişliğini anlatıyor:

Ve işimi bıraktım / Yeni bir araba bulacağım / Lanet olsun beni çok çalıştırıyorlar / Dokuzda çalışıyorlar / Sonra beşi geçiyorlar / Ve sinirlerimi çalıştırıyorlar / Bu yüzden geceleri uyuyamıyorum.

Son olarak, serbest çalışanlara hizmet sunan Fiverr, şarkıyı pazarlama için kullandı ve tweet attı.

“Beyonce, işimizi bırakmamızı ve kendi şartlarımıza göre geçimimizi sağlamamızı istiyor. Kadını duydun.”

ABD Çalışma Bakanlığı’na göre, geçen yıl tüm zamanların rekoru olan 47 milyondan fazla insan işini gönüllü olarak bıraktı. Ateşli tempo 2022′ye kadar devam etti. Mart ayında 4,4 milyondan fazla kişi istifa etti. Bu aylık bir rekordu. Benzer bir sayı, federal verilerin mevcut olduğu son ay olan Nisan ayında da gerçekleşti.

Gelgelelim Beyonce bu yaraya parmak basarken, house music etkili bir şarkıyı listelerimize ekledi.

Beyonce – Break My Soul yayında!

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam