veys çolak - uzaktayım

Veys Çolak’tan Yeni Tekli Geldi: Uzaktayım

Suna Simge Çakmak

Son gitar bükücü olarak bildiğimiz sevilen sanatçı Veys Çolak‘tan yeni tekli geldi! Mutfaktan müzik severlere seslenen Çolak, yine dinleyenlerine eşsiz bir şölen yaşattı.

Sözü ve müziği Veys Çolak’a ait olan yeni şarkı Uzaktayım dün gece yayınlandı!

Şarkının en dikkat çekici yönü ise, samimi klibi! Çolak klipte bizlere mutfağından sesleniyor. “Şu karantina günlerinde mutfakta canlı çalıp paylaşmak istedim. Si teli beni yedi, o kadar cızırtı olur efenim, bi’ de mikrofondan da biraz uzaktayım…” yorumunu yapan Çolak, üretmekten hiç usanmıyor.

Yeni tekli “Uzaktayım”, 26 Haziran’da Spotify’da da yerini alacak.

Ah benim bu halim hayra alamet değil
Ne gittiğim yolu bilirim ne de dönüşü malum
Aklımda kıvılcımlar uçuşuyor düşünmekten, düşünmekten
Tüm ormanlarını yakıyor zihnimin kendimden uzaktayım
Elim mahkum uzaktayım
Dünya bu değişir ama kötüler iyileşmiyor
Kabullendiysen eğer beklentilerin biter
Aklımda kıvılcımlar uçuşuyor düşünmekten, düşünmekten
Tüm ormanlarını yakıyor zihnimin kendimden uzaktayım
Elim mahkum uzaktayım her şeyden uzaktayım
Kendimden uzaktayım ve senden uzaktayım

Veys Çolak kimdir?

Veysel Çolak; yaklaşık 16 yıldır müzik camiasında gitarı ve ürettikleriyle var olan bir sanatçı… Aslında çok fazla isimle beraber gördük onu… Peyk, Keşmeşeker, Su Soley Band, Funk Alaturka ve daha birçok grubun gitaristliğini yaptı. Fatih Erdemci ile beraber çalıştı. Ardından Melek Mosso ile uzun yıllar çalıp söyledikten sonra, bağımsız müzisyen olarak yoluna devam etmeye karar verdi. Eda Baba , Melisa Karakurt gibi isimlerle de oldukça başarılı işlere imza atan Veys gitarı ile birlikte yaptığı şovlarla da oldukça seviliyor. Yaptığı tüm şarkılarda söz – müzik ve aranjesini kendisi üstlenen Çolak’ın Melisa Karakurt ile birlite yaptığı düet de oldukça sevilmişti.

Gitaristliğini özellikle son zamanlarda vokaliyle de süsleyen ve başarılı olan sanatçı Veys Çolak’ın Akustikhane kayıtları da, sahne performansları da, finger style çalışmaları da mükemmel bir müzik yolculuğuna çıkarıyor…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam