MFÖ

MFÖ’den Dinleyicilere Tam Not

Ayşe Aslıhan

Yıllardır sahnedeki performanslarıyla büyük beğeni toplayan MFÖ, Bursa’da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Özkan Uğur ve Fuat Güner’in ritimlerine eşlik eden dinleyiciler gruptan tam not aldı.

MFÖ, Jolly Joker Bursa sahnesinde dinleyicileriyle buluştu. Geçmişten günümüze klasikleşen şarkılarını seslendiren MFÖ, enerjisiyle Bursalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Yoğun ilginin olduğu konserde grup dinleyicilerini Ele Güne Şarkı adlı parçasıyla selamladı. Ardından Mecburen, Yandım, Sarı Laleler gibi unutulmayan şarkılarını Bursalılarla birlikte seslendiren grup üyeleri, solo performanslarıyla da beğeni topladı.

Mazhar Alanson Ah Bu Ben ve Fuat Güner de Vurgun Yedim şarkılarını seslendirerek dinleyicilere duygu dolu anlar yaşatırken, Özkan Uğur da Olduramadım şarkısıyla gecenin enerjisini en üst noktaya taşıdı.

Gruptan Dinleyicilere Tam Not

MFÖ’nün konserlerinde gelenek haline getirdiği müzik dersi bölümü de dinleyenleri coşturdu. Özkan Uğur ve Fuat Güner’in ritimlerine Bursalılar eşlik ederken, dinleyiciler gruptan tam not aldı.

MFÖ

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam