Bir Konser Filmi: Tamiri Mümkün Kalbinin

Ceren Çetinoz
Mor ve Ötesi’nin 28 Mayıs İnönü Stadı konseri, bu kez salonlarda izleyiciyle buluşuyor.

Tamiri Mümkün Kalbinin, ünlü rock grubu Mor ve Ötesi‘nin 28 Mayıs 2022’de İnönü Stadı’nde verdiği ve 35 bin kişinin katıldığı unutulmaz konseri beyaz perdeye aktarıyor. Yapım, tarihi anların yaşandığı konsere gidemeyen izleyicilerin o anları yaşamasını sağlayacak. Aynı zamanda konsere gidenler o anları bir kez daha görecekler.

Film, konseri kaçıranları tarihi geceye götürme şansı sunarken konseri unutamayanlara da o özel anları yeniden yaşatacak.

Ayrıca grup filmi bekleyen hayranlarına güzel bir sürpriz de yaptı. Konserden ‘Tamiri Mümkün Kalbinin’ performansını tekli formatında yayınlandılar.

Film, 13 Ocak 2023’te vizyona girecek.

Filmin Fragmanı:

Mor ve Ötesi kimdir?

Ocak 1995’te Harun Tekin, Alper Tekin , Derin Esmer (vokal & gitar) ve Kerem Kabadayı tarafından İstanbul’da kurulan Türk alternatif rock müzik grubu.

İlk şarkılarını 1995 yılında Stüdyo Spectrum’da kaydetmeye başladılar. “Şehir” ismini verdikleri, 10 şarkıdan oluşan bu albüm, Ada Yayıncılık aracılığı ile 1996 Haziran ayında yayımlandı ve ilk konserlerini Ankara’da verdiler.

Ayrıca “Yalnız Şarkı” parçasının videosu grubun ilk video klibidir. Bu şarkı aynı zamanda “Sular Yükseliyor” isimli toplama albümde de yer aldı. Ancak aynı sene Alper Tekin gruptan ayrıldı ve onun yerine Burak Güven dahil oldu. “Sabahın Köründe” şarkısı bu albümün ikinci ve son klibi oldu.

Grup, Aralık 2021’de Forsa ve Dünyaya Bedel adlı 2 tekli çıkardı. Bu teklilerin de dahil olduğu sekizinci stüdyo albümü Sirenler’i 21 Ocak 2022 tarihinde yayınladılar.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam