aralık vizyon

Karma Tavsiyesi: Aralık Ayı Vizyon Seçkisi

gamzeerinc
Aralık Ayı’nda Kaçırılmayacak Filmler Listesi

Kasım’da bitiyor ve Aralık ayında yepyeni filmler vizyon bulacak! Aralık’ta vizyona giren kaçırılmaması gereken filmleri sizin için listeledik…

7 Aralık 2018
Mortal Engines (Ölümcül Makineler)

Uzunca bir süredir beklediğimiz, Philip Reeve’in romanından uyarlanan Ölümcül Makineler Aralık ayında yıldızı parlayan ilk filmlerden! Peter Jackson başta olmak üzere; Lord Of The Ring’in oscarlı senaristleri Fran Walsh ve Philippa Boyens’in senaryosuna imza attıkları film medeniyet sonrası verilen sıradışı bir mücadeleyi konu alıyor. Hareket eden acımasız devasa şehirlerin çevresinde Hester (Hera Hilma) Tom’un(Robert Sheehan) karşılaşması  ile geleceğin akışını değiştirecek bu zıt karakterlerin mücadelesini izleyeceğiz. Yönetmen koltuğundaysa yine oscarlı bir isim Christian Rivers yer alıyor. En İyi Görsel Efekt dalında King Kong filmiyle bir çok ödül alanRivers’ın ikinci uzun metrajlı filmi ve bu ölçekteki ilk filmi….

14 Aralık  2018
Roma

Alfonso Cuarón’un Venedik’te Altın Aslan ödülüyle dönen Roma, 70’lerin başında Meksika’nın Roma isimli muhitinde, hizmetli olarak çalışan Cleo’nunetrafındaki öyküyü anlatıyor. Sınıfsal önyargıları bir ailenin bakışından izleyeceğimiz film özellikle dram sevenler için ayın en iyi örneği.

https://www.youtube.com/watch?v=c4GyGpYaxzc

21 Aralık 2018
Cold War

Cannes’da En İyi Yönetmen ödülünü alan Pawel Pawlikowski “Soğuk Savaş”, 1950’lerin Avrupasında  farklı geçmişlere ve karakterlere sahip olan iki karakterin tukulu aşkını konu alıyor. İmkansız aşkların, imkansız zamanlara uzanışı ilginç ve dokunaklı bir yapım. 

28 Aralık 2018
Aquaman

Aralık ayında belki de en çok beklenen filmi Aquaman’de James Wan yönetmen koltuğunda. Justice League’de izlediğimiz yarı insan yarı Atlantisli olan Arthur Curry’i  Jason Momoa canladırıyor.Amber Heard, Nicole Kidman gibi isimlerinde yer aldığı film, Atlantis kralının çocukluktan bu yana pek de kolay olmayan macerasını konu alıyor.

 

On the Basis of Sex

Ruth Bader Ginsburg’ün ilham veren  gerçek yaşam öyküsünden uyarlanan film, kadın hakları için verilen en zorlu mücadelelerden birini konu alıyor. Filmde başrolleri Felicity Jones, Armie Hammer, Justin Theroux, Kathy Bates, Sam Waterston, Jack Reynor paylaşıyor.

 

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam