Çekiç ve Gül Geliyor, Yayın Tarihi Belli Oldu!

Onur Şafak Yücel

Behzat Ç. : Çekiç ve Gül | Yayın tarihi belli oldu! 

Bir zamanların fenomen televizyon dizisi Behzat Ç. Yeniden çekildiğini duyurdu. Ayrıca bu duyurunun üzerinden çok geçmeden ilk teaserini yayınladı ve oldukça heyecan yarattı. Son olarak, BluTv’de yayına hazırlanan dizinin yayın tarihi de belli oldu.

2010 Yılında Başladı!

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, 2010-2013 yılları arasında Star TV’de, 2019 yılında ise Blu TV’de yayımlanan, Emrah Serbes’in Her Temas İz Bırakır romanından esinlenerek hazırlanmış Türk yapımı polisiye, macera, dram, komedi, aksiyon ve gerilim türündeki televizyon ve internet dizisidir.

Kadro Şampiyonlar Ligi Gibi!

Behzat Ç. dizisinin kadrosu ilk sezonlarında kendi içinden çıkardığı starları yaratırken zamanla usta oyuncularda diziye dahil oldu. Ayrıca Nejat İşlerin, Ercüment Çözer karakterini canlandırdığı dizi de birçok isim katıldı, konuk oyuncu olarak oynadı ve izini bıraktı. Böylelikle Harun Tekin, Hazal Kaya, Engin Öztürk, Ahmet Uğurlu, Serdar Orçin gibi isimler yer aldı. Bazen kısa, bazen uzun rollerle yer bulan oyuncular kadronun genişliğini sağladı.

Klasik Polisiyelerden Farklı!

Olay örgüsü sabit kalan fakat her bölümde farklı vakaya odaklanan dizi diğer polisiyelerden ayrı bir noktada. Karakterlerin hikayelerine geniş yer veren Behzat Ç. kendi kültürünü yaratmış durumda. Ayrıca Dil, üslup ve vakaya odaklanış şekliyle polisiye diziler arasında çığır açtı. Son olarak Behzat Ç. karakteriyse başlı başına kült olan karakterlerden biri oldu.

6 Aralıkta Yayında!

Çekiç ve Gül: Behzat Ç. son yayınladığı fragman ile yayın tarihini duyurdu. 6 Aralıkta yayınlanacak olan dizi bizi de oldukça heyecanlandırdı.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam