Koray Avcı - Seni Çok Özlüyorum

Koray Avcı’dan Yepyeni Bir Albüm: Seni Çok Özlüyorum

Ayşe Aslıhan

Kendine has yorumu ve tarzı ile çok sevilen Koray Avcı, 4. albümü olan #SeniÇokÖzlüyorum‘u dinleyicisiyle buluşturdu!

Ülke mozaiği ve dinamiğine uygun her yöreye ait şarkı ve türkülere kendi yorumunu katarak seslendiren Koray Avcı, kendi besteleri, şiirleri ve seyirci ile sohbet tadında ilerleyen zaman zaman interaktif bir hal alan sahne performansı ile kendine özgü bir tarz yarattı. Avcı, Ankara’dan sonra İstanbul’da ve tüm Türkiye’de milyonlarca dinleyiciye ulaştı…

2015 yılında ilk albümü “Aşk İle” adlı albümünü ile kariyerine merhaba diyen Koray Avcı, 2016’da Sonra Dersin ki” adlı ikinci albümünü yayınladı. Cover çalışmaları ve kendine ait şarkıları ile de çok sevilen Avcı, 2018 Mart ayında üçüncü stüdyo albümü Senin İçin Değer‘i müzikseverlere sundu. 2019 yılında “Kim Bilir” ve “Yuh Yuh” teklilerini çıkardı. Bu zamana dek Avcı, tüm yapıtlarıyla satış rekorları kırdı. Ayrıca tüm eserleri büyük ilgi gördü ve canlı performansıyla da oldukça sevildi.

Koray Avcı’dan “#SeniÇokÖzlüyorum” yayında!

Koray Avcı‘nın konserlerinde sıkça istek alan ‘Gidiyorum‘, ‘Kendine İyi Bak’, ‘Deniz Üstü Köpürür‘ gibi 10 sevilen şarkıdan oluşan albümünde düzenlemeler yine sanatçının kendisine ait. Ayrıca Avcı, “Seni Çok Özlüyorum” adını verdiği yepyeni albümünün ilk klibini sözü ve müziği Sezen Aksu‘ya ait olan “Gidiyorum” şarkısına çekildi.

Albümün tamamı, bütün dijital müzik platformlarında yayında!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam