Yasir Miy

Yasir Miy’den Yeni Single: Nefes

Suna Simge Çakmak

Genç ve yetenekli sanatçı Yasir Miy’den yeni single geldi: “Nefes” yayında!

Genç, yetenekli ve başarılı sanatçı Yasir Miy’den yeni single geldi. “Nefes” adlı şarkının sözü müziği Miy’e ait iken düzenlemesini ise Çağan Şengül üstlendi. Şarkının son saniyelerinde ise bir sürpriz var!

2017 yılında O Ses Türkiye yarışmasında da izlediğimiz Yasir Miy, “Raf” şarkısını söylemişti ve tüm jüriyi etkileyerek döndürmeyi başarmıştı… Kariyerine müzik eğitimini de arkasına alarak devam eden sanatçı, daha sonra Çağan Şengül ile yaptığı şarkılarıyla da oldukça ses getirdi.

Nefes isimli şarkısı ile dinleyicisi ile buluşan sanatçının kalemi yine fazlasıyla sağlam. “Derin” bir “Nefes” alıp, kulaklığımızı takma ve dinleme vakti…

Yangın, yangın yeri
Artık serin bir yol
Ucuz sevişlerin ardı kesilmiyor
Yangın, yangın yeri
Yardım edilmiyor
Biten bu sonbahar onu getirmiyor
Adını gör izini bul, yüzüne vur yüzüne
Nefesim ol içime dol, dibine vur dibine
Bana bırak yarınımı yerine koy yerine
Sebebi sen geride ben kalırım, en geride…

Yasir Miy kimdir?

Mersin’de dünyaya gelen Yasir Miy, ilk ve orta öğrenimini Mersin’de, liseyi ise Ankara’da tamamladı. Müziğe ilk olarak lise yıllarında adım attı ve her şeye piyano çalmayı öğrenerek başladı. Piyano çalmaya başladıktan sonra yine durmayıp başka müzik aletlerine de ilgi gösterdi… Obua, gitar ve kontrbas gibi aletleri de çalmayı öğrenen Miy, ilk üniversitesini bitirdikten sonra 2. üniversitesini okumak için İstanbul’a yerleşti. 2017 yılında Acun Medya tarafından düzenlenen O Ses Türkiye yarışmasına katıldı ve sesi ile çok beğenildi. 4 jüriyi de etkileyerek döndürmeyi başaran genç sanatçı Gökhan Özoğuz‘un takımında olmayı seçti… Kendi bestelerini ve şarkılarını yapan Yasir Miy, müzik alanında ilerlemeyi hiç kesmedi. Yolları iyi ki kesişen Çağan Şengül ile birlikte yaptığı şarkılar da oldukça ses getirdi ve konserlerinde şarkılara hayranları eşlik etti…

Yasir Miy (@yasirmiy) • Stapp Stories

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam