Can Gox

Can Gox’tan Yeni Şarkı: Only The Pain

Ayşe Aslıhan

Türkiye’nin en güçlü ve özgün sanatçılarından Can Gox’un yeni şarkısı “Only The Pain” yayında!

“Yalnızım Ben”, “My Woman”, “Dal Goncayı Bir Sabah” şarkılarıyla tanıdığımız, güçlü sesi ve özgün parçalarıyla sevilen Can Gox’un yeni şarkısı “Only The Pain” yayında. Universal Müzik Türkiye ve 1877pm iş birliğiyle tüm dijital platformlarda.

Gox’un bir şehir şarkısı olarak tanımladığı ‘Only The Pain’in sözleri ve bestesi James Önder’e, düzenlemesi de Erdem Tarabuş’a ait.

Gox, bu şarkıyla birlikte korona virüs salgını sebebiyle öncelikle tüm sağlık personeline olmak üzere hayat döngüsünü sürdürebilmemiz için temel gıda malzemelerimizin tedarik aşamasında emek vererek toplum adına çalışan herkese teşekkürlerini de bu şarkı vasıtasıyla ilettiğini belirtti.

Can Gox kimdir?

18 Temmuz 1976 yılında İstanbul Kadıköy’de dünyaya geldi. Müzik kariyerine ilginç bir şekilde başlayan Can Gox, röportajları ve katıldığı programlarla dikkatleri üzerine çekti. Gox‘un daha çok tanınmasına vesile olan proje 25 Mart 2011 yılında vizyona giren ve ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Kaybedenler Kulübü filmi oldu. Birçok müzik otoritesince, sesi Cem Karaca‘ya benzetilen sanatçının gerçek ismi Can Göksün olmakla birlikte Haydar Wait olarak da bilinmekte.

Müzik kariyeri öncesinde bir şirkette yöneticilik yapan Can Göksun, bu arada yine müzik ile uğraştı ancak ikisinin birlikte zor yürüdüğünü hissederek işinden ayrılarak müziğe yoğunlaştı. Sahnede Müslüm Gürses, Neşet Ertaş, Cem Karaca’dan Bob Dylan, Tom Waits’e kadar bir çok sanatçının eserlerini çalmakta ve aynı zamanda söylemekte…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam