Doctor Strange In The Multiverse Of Madness Fragmanı!

Ayşe Aslıhan
Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin fragmanı sizlerle. Film, 6 Mayıs 2022’de vizyonda!

Spider-Man: No Way Home filmine gidip filmin en sonuna kadar salondan ayrılmayanlar çoktan izledi… Doctor Strange’in devam filmi Doctor Strange in the Multiverse of Madness ‘tan ilk fragman geldi!

Başrolünde Stephen Strange olarak sevilen oyuncu Benedict Cumberbatch’i izlediğimiz serinin 2016 yılında çıkan ilk filmi hayranlar tarafından büyük oranda beğeni almıştı. Bu ilk  filmin ardından Doctor Strange karakteri Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame filmlerinde de karşımıza çıkmıştı. Marvel Sinematik Evreni’nin 4. evresi için en önemli karakterlerden biri Doctor Strange’i en son olarak ise Spider-Man: No Way Home filminde görmüştük.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness fragmanında Strange’in dışında MCU’dan alışık olduğumuz pek çok diğer karakteri de görüyoruz. İlk Doctor Strange filminde tanıyıp diğer MCU filmlerinde de gördüğümüz Benedict Wong’un canlandırdığı Wong karakterini hatırladınız mı? Yine ilk filmde tanıdığımız Baron Mordo ve son olarak WandaVision dizisinde gördüğümüz Wanda Maximoff da bu filmle birlikte tekrar karşımıza çıkacak!

Filmin adından da belli olduğu gibi, multiverse yani çoklu evren olaylarına iyice giriş yapıyoruz. Yeni Doctor Strange filminde, Marvel’ın What If…? isimli animasyon dizisinde karşımıza çıkan ve Doctor Strange’in şeytani versiyonu diyebileceğimiz Strange Supreme de geri dönecek gibi duruyor.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam