Fantastic Beasts The Crimes of Grindelwald

“Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”Son Fragmanı

gamzeerinc
Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları Fragmanı

Dünyayla aynı anda,16 Kasım 2018’de vizyona girecek olan Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald‘ın son fragmanı türkçe altyazılı olarak yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Harry Potter serisinin unutulmaz ismi David Yates’in yer aldığı film, J.K Rowling’in kaleminden heyecanla beklenen serinin ikinci filmi. Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Ezra Miller, Claudia Kim, Zoe Kravitz, Callum Turner gibi isimlerin yer aldığı yılın en çok beklenen yapımları arasında! 

Filmin son fragmanı:

Filmin konusunu hatırlamak isteyenler için not:

Karanlık büyücü Gellert Grindelwald, Newt Scamander’ın da yardımıyla Amerika Birleşik Devletleri Sihir Kongresi (MACUSA) tarafından yakalanır. Kaçmayı başaran büyücü müritler toplamaya başlar. Asıl planı; büyü dünyasından uzak olan canlıların hepsine hükmedecek olan safkan büyücüler yetiştirmektir. Karanlık büyücünün planlarını bozmak isteyen Albus Dumbledore, eski öğrencisi Newt Scamander’dan yardım ister. Tehlikeli ve sıradışı bir serüvenin içine giren Newt; gerçek dostluklar ve aile bağları konusunda zorlu bir mücadelenin içine girecektir.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam