Orijinal Hayalet Avcıları Geri Dönüyor!

Ayşe Aslıhan

Müjdeler olsun! 2016 yılında vizyona giren ve Hayalet Avcıları hayranlarını büyük hayal kırıklığına uğratan başarısız bir projenin ardından, orijinal serinin devamı niteliğinde olan yeni bir yapım geliyor.

2016’daki yapım gişede hatırı sayılır bir hasılat elde etse de, izleyiciden ve eleştirmenler tarafından yerin dibine sokulmuştu… Ki hak etmişti de!

Ghostbusters

Filmin üzerinden geçen üç yılın ardından bu kez güzel haberler geldi. Buna göre serinin 2016’daki filmini pas geçecek olan Hayalet Avcıları, ilk iki filmin konu aldığı olayların devamını işleyecek. Orijinal filmlerin yönetmeni olan Ivan Reitman‘ın oğlu Jason Reitman, yeni filmin başındaki isim olacak. Reitman, filmin hem yazarlığını hem de yönetmenliğini yapacak.

Sony Pictures tarafından, film için 2020 yılının yaz ayları öngörülüyor. 2016 yılında vizyona giren filmde rol alan Kate McKinnon, Leslie Jones, Kristen Wiig ve Melissa McCarthy gibi isimlerin hiçbiri yeni filmde rol almayacaklar.

Kaynak: Beyazperde

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam