Kod Adı denizaltı

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Netflix Dizisi: Kod Adı Denizaltı

Aygün Akdağ

Ülkemizin en başarılı oyuncuları arasında ilk sıralarda yerini alan Kıvanç Tatlıtuğ şimdi de Netflix’te yeni bir yapımda yer alacak! “Kod Adı Denizaltı” adlı dizinin başrolünü oynayacak olan Kıvanç Tatlıtuğ‘a Özge Özpirinçci eşlik edecek. İkilinin oynayacağı dizi, şimdiden çok konuşuluyor. Merakla beklenen diziden henüz bir fragman ya da afiş göremiyoruz; çünkü çekimleri devam ediyor. Dizi bir aksiyon dizisi. Tatlıtuğ ve Özpirinçci, adrenalin dolu bir senaryoda yan yana geliyor.

Peki Kod Adı Denizaltı‘nın konusu ne?

Kod Adı denizaltı

Yazar kadrosunda Jason George önderliğinde Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı var. OGM Pictures yapımcılığında hayata geçecek olan dizi, denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu bir dalış eğitmeninin ve deniz biyoloğu olan Arman’ın hikayesini konu ediniyor.

Dünyayı vuran bir doğa felaketinin sonucunda, Arman ve bilim ekibinin hayatta kalmak için bir askeri denizaltısına binmesi gerekiyor. Arman ve ekibi, neler olup bittiğini anlamaya çalışırken bir yandan da bu askeri denizaltının gerçek görevinin ne olduğunu araştırıyorlar. Bakalım Arman, her şeyin sonunda kendini, ekibini ve aslında çok daha fazlasını kurtarma yolunda başarılı olabilecek mi?

Netflix, en son 50m2 isimli Türk yapımı dizinin fragmanını ve afişlerini bizimle paylaşmıştı. Acaba Atiye ve Bir Başkadır dizileri gibi ilgi toplayan yerli yapımların arasına Kod Adı Denizaltı da girebilecek mi? Merakla bekliyoruz!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam