Seksenler

Özlediğimiz Seksenler Geri Dönüyor

Suna Simge Çakmak

Rasim Öztekin, Şoray Uzun, Serhat Kılıç, Ceyhun Fersoy ve Özlem Türkad gibi isimlerin rol aldığı, TRT 1 ekranlarında geçen yıllarda final yapan Seksenler dizisi yeniden aramıza dönüyor. Sevilen dizinin ekranlarla tekrar ne zaman başlayacağı ise dizi severler tarafından merakla bekleniyor.

Yapımcı Birol Güven, Twitter hesabından Seksenler dizisinin sevenlerini heyecanlandıran bir açıklama yapmış ve dizinin 7. sezondan itibaren devam edeceğini duyurmuştu. Şimdi herkes meraklı gözlerle dizinin ne zaman başlayacağını düşünüyor. Dizinin Ekim ayından itibaren yine TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşması bekleniyor.

Geçtiğimiz Aylarda tekrar yayın hayatına dönen Behzat Ç. kadar insanları heyecanlandıran ve ekran başına toplayacak olan Seksenler’in de Behzat Ç gibi bir dönüşle 3 yılın ardından izleyicileri ekran başından kilitleyecek oluşunda hem fikiriz. 🙂

Seksenler her sezon olduğu gibi, bu sezon da hem nostaljik, hem enerjik, hem de çok komik… 12 Eylül Darbesi’nin üstünden 6 sene geçmiş ama darbenin etkileri tam anlamıyla geçmiş değildir… Hayat bizim mahalle için normale dönse de, halen hapislerde ülkesini sevmenin cezasını çeken, ya da yurt dışında kaçak hayatı yaşayan binlerce insan vardı… Şimdi onlar yavaş yavaş ülkeye geri dönmeye başlıyorlardı. Bizim evde ise dönüşler farklı yöndeydi.. Nazlı Ergun’dan ayrılmış baba evine geri dönmüştür… Üstelik Ergun’dan haber alınamıyor Nazlı da bu konuyu kimse ile konuşmuyordur… Fehmi ve Rukiye, mutlu olsun diye bin bir zorlukla evlendirdikleri kızlarını, şimdi baba evinde üzgün gördükçe kahrolurlar ama ona desteklerini asla esirgemezler… Çağatay da askerden dönmüş, artık evlenmesi için Rukiye ’ nin önündeki tüm engeller kalkmıştır… Şimdi sıra mutlu bir yuva kurmaya gelmiştir… 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam