Avatar 2 Filmine Geri Sayım!

Ceren Çetinoz

Avatar 2 ‘Suyun Yolu’ ile vizyona girmeye hazırlanıyor.

İlk filmde olduğu gibi Avatar 2 Suyun Yolu filminin yönetmeni James Cameron. Yapımcılığını ise 20th Century Studios yapıyor.

İlk film 2009 yılında vizyonda izlenme rekorları kırmıştı. ‘Avatar’ın ikinci filmin de bu denli bir başarı yakalayıp yakalamayacağı ise şimdilik merak konusu.

Avatar 2

Peki, Avatar 2 “Suyun Yolu” Türkiye’de ne zaman çıkacak?

ABD yapımı bilim kurgu filmi Avatar’ın devam filminin daha önce 2021 yılında yayınlanacağı açıklanmıştı. Vizyon tarihi birkaç kez ertelenen Avatar 2, 13 yıl aranın ardından izleyicilerle buluşacak.

Filmin yönetmeni James Cameron ve yapımcı Disney yeni açıklama yaptı. Film 16 Aralık 2022’de vizyona girecek. Eş zamanlı olarak yazılan Avatar 3, Avatar 4 ve Avatar 5 sırasıyla gelecek. Ayrıca Aralık 2023, Aralık 2025 ve Aralık 2027’de yayına gireceği duyurusu geldi.

Serinin ikinci filmi olan Suyun Yolu’nun konusu nedir?

Jake Sully ve Neytiri bir aile kurarlar ve birlikte kalmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Ancak, eski bir tehdit başladığı işi bitirmek için geri döndüğünde, evlerini terk etmek ve Pandora’nın farklı bölgelerini keşfetmek zorunda kalırlar.

Açıklamaya göre dev filmin oyuncu kadrosunda yeniden rollerini canlandıracak oyuncular Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder ve Matt Gerald.

Sigourney Weaver  ise farklı bir rolle geri dönecek.

Sigourney Weaver

Yeni oyuncular arasında ise Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, Vin Diesel ve CJ Jones gibi sevilen ve popüler isimler yer alacak.

yeni oyuncular

Fragmansa yayında!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam