“Yılbaşı Gecesi” Filminin Fragmanı Yayında!

Ceren Çetinoz

Büyük bir merakla beklenen BKM yapımı ve Gülse Birsel imzalı “Yılbaşı Gecesi” isimli filmin ilk fragman yayınlandı. Yayın tarihi ise 30 Aralık.

Filmin senaryosu Gülse Birsel’e ait. Yönetmen koltuğunda ise  Ozan Açıktan oturuyor.

Peki “Yılbaşı Gecesi” filminin konusu ne?

Film, pandemi sırasında bir sitede yaşanan yılbaşı gecesindeki olayları konu edinecek.

Günlerdir sevdikleriyle birlikte yılbaşını kutlamayı hayal eden Didem’in hayalleri yıkılır. Son anda ilan edilen sokağa çıkma yasağı Didem’i çok ama çok üzer. Didem’in kocası Ozan ise pandemi süreci boyunca eve hapsolmuş olan eşinin günlerdir özenerek hazırlandığı Yılbaşı Gecesi’ni kötü geçirmesini istemez. Sitedeki komşularını kapı kapı gezerek partiye çağırır. Peki, belki de bir araya gelmesi imkansız olan bu  insanların yanlışlıkla çağırıldığı bir komşu partisinin nelere yol açar? Bu ekibin nasıl bir gece geçireceklerini merak ediyorsanız siz de partiye davetlisiniz.

BKM yapımı filmin kadrosu oldukça geniş. Filmde Gülse Birsel, Alican Yücesoy, Alina Boz, Ayta Sözeri, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Emir Benderlioğlu, Fatih Artman, İrem Sak, Kubilay Tunçer, Nazmi Sinan Mıhçı, Serkan Keskin, Şebnem Bozoklu, Zeynep Güngör yer alıyor.

yılbaşı gecesi

Merakla beklenen filmin ilk fragmanı:

“Yılbaşı Gecesi” 30 Aralık 2022’de  Disney+’ta yayına girecek. Eğer sizler de yılbaşında evdeyseniz, en azından tam 1 gün önce, bir göz atın deriz. Ne de olsa Gülse Birsel işi. Kötü olacak hali yok, değil mi?

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam