The Haunting Of Sharon Tate

IMDb Puanı En Düşük Korku Filmleri

Aygün Akdağ

İzlediğimiz yüzlerce korku filmi var. İyi ya da kötü, korkunç ya da değil. Hatta bazıları gece rüyalarımıza girer, tek başına uyutmaz… Cinler, periler, seri katiller, bitmek bilmeyen aptallıklar! Ama gel gelelim ki; bırakın korkutmayı, izlediklerimiz ile sanki korku filmi parodisi izlediğimiz sözde korkunç ve IMDb puanı düşük filmler de var.

Biz de bu yazımızda sizlere IMDb puanı en düşük korku filmlerini sunuyoruz!

5- The Gallows (2015)

Buluntu Film” türünde hazırlanan bu yapım, klişe ögeleri ile izleyiciyi sıkma konusunda oldukça başarılı… Eski drama öğrencileri, bir tiyatro oyunu esnasında yaşanan trajik bir facia sebebi ile 20 yıl aradan sonra okulda tekrardan toplanırlar. Yaşanan bu kaza için anma gösterisi hazırlayan grup, bazı şeylerin rahat bırakılmasını gerektiğini anladıkları zaman iş işten geçmiştir.

Filmin türü oldukça farklılık isteyen bir tür ancak bu filmin bu türe farklılık kattığını söylemek pek de doğru olmaz. Found-footage türünde bir film yapmak oldukça zor. Bu şekilde bir konu anlatımı ile de The Gallows bunu başarabilecek bir yapım değil.

4- Cabin Fever (2016)

2002 yılında aynı isimle vizyona giren bu film, ilkinden kat kat daha kötü! Tatil için lüks bir kulübeye giden 5 arkadaş, onları yamyam yapan bir hastalığa yakalanır. Oldukça kötü bir uyarlama olan bu yapım, kötü oyunculuklar ve konu anlatımı ile izlemesi epey zor bir film. İlk filmin bütün kötü yanlarını alıp daha da kötü bir hale getiren bu filmi sonuna kadar uyuya kalmadan izlemek oldukça çaba gerektiriyor… IMDb puanı da oldukça düşük.

3- Boo 2! A Madea Halloween (2017)

Sıkıcı şakalar, oldukça kötü oyunculuklar ve gülünç kurgusal karakterleri ile bu film, en kötü korku-komedi filmlerinden biri olmaya aday. Utanç hissetmek için izleyebileceğiniz en başarılı yapımlardan biri.

2- Slender-Man (2018)

Her ne kadar internette dalga geçilmek için ortaya çıkarılmış bir karakter olsa bile Slender-Man tarihin en ikonik korku karakterlerinden biri haline geldi. Bu filmde de internette Slender-Man‘i görüp etkilenen bir grup gencin hikayesi konu ediliyor. Bunun bir uydurmadan ibaret olduğunu kanıtlamak isteyen gençlerden birisi bir gün aniden ortadan kaybolur.

Karakterlerin yapısından ziyade Slender-Man‘in de işleniş şekliyle başlı başına bir rezalet olan bu yapım, en çok ihtiyacı olan atmosferi de pek başarılı bir şekilde kullanamıyor.

1-  The Haunting Of Sharon Tate (2019)

The Haunting Of Sharon Tate,

1969 yılında herçekleşen ve Hollywood‘un en çarpıcı cinayet vakalarından birini işleyen bu film, IMDb‘ye göre son 10 yılın en düşük puanlı korku filmi. Sharon Tate‘ın tarihin en meşhur seri katillerinden birinin takıntılı bir hayranı tarafından işkenceler ile birlikte ölümünü konu alan bir film, bir yapımı kötü yapacak bütün unsurlara sahip.

Kötü oyunculuklara çevrili bu filmi izledikten sonra başarılı bir korku filmi izlerseniz başka bir şekilde tecrübe edemeyeceğiniz bir etkilenme yaşayacağınızın garantisini veriyoruz.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam