Pi cemiyeti

Affet Parti Yeniden Kadıköy Sahne’de

Aygün Akdağ

Kent FM’de başlayan, sonrasında bağımsızlığını ilan eden ve Karma Türkiye ile ortak yayınlarla yoluna devam eden “Pişman İnsanlar Cemiyeti”, yine yeniden Kadıköy Sahne’de..

” Affet Parti ” Uzun bir aradan sonra yeniden Kadıköy sokaklarında kaldığı yerden devam ediyor. DJ Set’te Reha Özcan ile birlikte birçok insanın eğlendiği ve stres attğı parti bu sefer daha farklı bi konseptiyle karşınızda.. Emir Can İğrek ile birlikte yapılacak olan etkinliğin biletleri Biletino’da satışa çıktı.. 26 Temmuz Cuma günü Kadıköy Sahne’de yapılacak olan etkinliğe ilginin yoğun olduğunu söyleyebiliriz. Emir Can İğrek konseriyle insanlar ” After Değil ” diye eğlenmeye başlarken ” Affet Parti ” bölümünde DJ Set’e Reha Özcan geçerek geceyi tamamlayacağız.

İlk defa gelecekler için daha önceki partilerin nasıl olduğuyla ilgili olarak isteyenler ” Affet Parti ” instagram hesabını takip edebilirler. Parti sonrasında çekilen birçok fotoğraf yine bu hesaplarda ve Karma Türkiye web sitemizde haber içeriklerinde paylaşılacaktır. Gelenler “Pişman” gelmeyenler bin “Pişman” diyerek biletler tükenmeden almanızı tavsiye ediyoruz..

Biletler İçin: Tıklayın
Affet Parti Instagram hesabı: Tıklayın

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam