Gazapizm ft. Gaye Su Akyol - Perişan

Gazapizm ve Gaye Su Akyol’dan Olay Klip: Perişan

Ayşe Aslıhan

Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda konser veren ilk Rapçi olma ünvanını kazanan, Türkçe Rap camiasında dengeleri değiştiren Anıl Acar, nam-ı diğer Gazapizm, dün gece olay yaratan yeni klibini yayınladı. “Hiza” isimli son albümünde Gaye Su Akyol ile yaptığı düet çalışması “Perişan“, henüz klibi yokken de oldukça dinlenirken, bugün, klibiyle beraber trend videolar listesinde #17 numara!

Gazapizm, özellikle geçtiğimiz aylarda yayınladığı 10 şarkılık Hiza albümü ile hala gündemde… Unutulacak Dünler, Efkar, Bu Rüya Benim, Yaşanırsa Diye, Sağı Solu Kes, Perişan, Yol, Pisliğin Üstüne Basmışlar, Çöplük ve Dayan isimli şarkılar arasından yalnızca Pisliğin Üstüne Basmışlar’ın klibi yayınlanmış ve günlerce YouTube Trends arasında kalmıştı.

Instagram üzerinden yaptıkları duyuruyla Gaye Su Akyol ile Gazapizm, “Perişan” şarkısının klibini yayınlayacaklarını sevenleriyle paylaşmışlardı. Dün akşam saatlerinde yayınlanan klip, 200 bin görüntülenmeye ulaştı!

https://www.instagram.com/p/CEmlXkSHucw/

Sözleri Anıl Acar‘a ve Gaye Su Akyol‘a ait olan şarkının müziği Ateş Berker Öngören‘e Muammer Çetinyay‘a ait. Olay klibin yönetmeni, karakter tasarımı, konsept tasarımı, karakter animasyonu ve görüntü yönetmeni dahil yaratıcısı Hande Şekerciler ve Arda Yalkın. Perişan‘ın ortam tasarımı Melike Korkmaz‘a, ses tasarımı ise yine Ateş Berker Öngören‘e ait.

Klibin içerdiği mesajlar oldukça ilginç, gerçek ve sanatsal! “Perişan” isimli şarkının bu olay klibi; yaşadığımız dönemin getirdiklerinden, insanların tek tipleştirilmesinden, yüksek mertebedekilere olan bilinçsiz bağlılıktan ve kral çıplak göndermesiyle halkın esas gücünden söz eden, grafiği kuvvetli bir kompozisyona sahip.

Gazapizm ft. Gaye Su Akyol’dan Perişan, klibiyle yayında!

Gazapizm:
Elimize taş, sevgiliye naz
Ürkütme filleri bi’ ezdiğine bak!
Bu ne biçim bir yol gençliğime kast
Oltamıza rast, bırak beni rahat
Sıra bizim kalk!
Yıllardır şiştik
Yokken konuştular ısrarla fikri
Bir dönemin popüleri ıskarta şimdi
Mızrakla geldim, yakanızda elim…
G.S.A:
Ben senin kimsen miyim?
Düşman mıyım, el miyim?
Su yeşil sazlar yeşil
İçim sefil, renksizim…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam