Rami Malek: Freddie Mercury Tamam, Sırada Michael Jackson Var

Ayşe Aslıhan

Altın Küre ödüllü Rami Malek, beyaz perdede Freddie Mercury’den sonra Michael Jackson’ı canlandıracak.

76. Altın Küre ödülünü kazanan ve Oscar’a göz kırpan Mısır asıllı aktör Rami Malek, Queen grubunun solisti Freddie Mercury’den sonra Pop’un Kralı Michael Jackson’ı da beyaz perdede canlandıracak.

37 yaşındaki Rami Malek Altın Küre ödüllerinde Bohemian Rhapsody filminde canlandırdığı Freddie Mercury rolüyle En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülmüştü.

Rami Malek

Oscar ödülleri içinde altın heykelciğe en yakın oyuncu olarak gösterilen Rami Malek’in efsane pop şarkıcısı Michael Jackson’ın yaşamı ile ilgili film için ailesi ve yapımcılarla anlaştığı söyleniyor.

Katherine JacksonMALEK’İ ÇOK BEĞENDİM!

Michael Jackson’ın annesi, 88 yaşındaki Katherine Jackson; “Rami Malek’in performansını çok beğendim. Oğlum Michael Jackson’ı canlandıracak yetenekte. Yapımcılarla dirsek temasındayız” açıklaması yaptı.

2009’da yaşamını yitiren Michael Jackson’ın tüm haklarını elinde bulunduran aile, filmin gerçekleşmesi halinde kardeşleri Janet, La Toya ve evlat edindiği çocukları Michael Jr., Paris ve Blanket’in de rol alacağını belirtti.

Anne Katherine Jackson, oğlunun filmde sadece sanatı ile ilgili konunun işlenmesini, özel hayatına yer verilmemesini şart koştu.

Kaynak

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam