Karma Vizyondakiler

Karma’dan Vizyondakiler: Ağustos 2019

Ayşe Aslıhan

Geçtiğimiz hafta vizyona giren filmleri izleyebildik mi?
Cevabınız her ne olursa olsun; 9 Ağustos’tan itibaren bu hafta vizyondaki filmleri kaçırmamalısınız!

SİCCİN 6

Bir Türk korku filmi serisi olan Siccin‘in altıncısında yine yönetmen koltuğunda Alper Mestçi var. Film, Yaşar isimli baş rolümüzün başından geçen enteresan olayları konu alıyor. Genç bir adam olan Yaşar, babasının ölümü sonrası zor zamanlar geçiriyor ve babasından kalan miras, Yaşar’ın üvey annesi ile sorun yaşamasına neden oluyor. Üst üste gelen şoklar ve zor durumlar haricinde Yaşar, evde de bir takım tuhaf olaylar yaşandığını fark ediyor…

AYIN KARANLIK YÜZÜ: HİTLER’İN ÇOCUKLARI

Ayın Karanlık Yüzü: Hitler’in Çocukları, insanlığı kurtarmak için savaşmak zorunda kalan bir topluluğa odaklanıyor. Nükleer savaş sonrası yaşanmaz bir hale gelen dünyada, insanlığın son sığınağı Naziler’in Ay’daki üssü oluyor. Ancak burada da yaşam insanlar için pek de iyi değil… Yaşam koşullarının gittikçe daha kötü bir hal alması, insanları yeni yer arayışına sürüklüyor. İnsanlar, son çare dünyanın merkezinde bulunan gizli bir şehre yerleşmeye karar veriyor fakat tam da bu sırada beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalıyorlar.

SADIK BİR ADAM

Filmin başrol oyuncusu Louis Garrel‘in yönetmen koltuğuna geçtiği filmde, ona Lily Rose Depp ve Laetitia Casta eşlik ediyor. Sadık Bir Adam, bir çiftin yaşadığı karmaşık ilişkiyi konu ediniyor. Marianne ve Abel, uzun süredir birlikte olan bir çift… Ancak bir gün Marianne, Abel’i terk ediyor. Üstelik uğruna sevgilisini terk ettiği adam, Abel’in en yakın arkadaşlarından biri… Eski sevgililer, ayrılıklarının üzerinden geçen sekiz yılın ardından Marianne‘in sevgilisi Paul‘ün cenazesinde yeniden bir araya geliyor.

DORA VE KAYIP ALTIN ŞEHRİ

Doğayla iç içe büyümüş bir kız olan Dora’nın lise hayatından bahseden filmin baş rolünde Transformers: Son Şövalye ve Sicario filmlerinde boy gösteren Isabela Moner yer alıyor. 17 yaşındaki güzel oyuncuya kadroda Meksika’nın en tanınan yıldızlarından Eugenio Derbez, genç yetenek Micke Moreno, Nicholas Coombe, Madeleine Madden, Temuera Morrison ve Akademi ödülü adayı Adriana Barraza eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda 11 kez Emmy ödülüne ve dört kez BAFTA ödülüne adaylık kazanan James Bobin oturuyor.

KONUŞAN HAYVANLAR

Çocuklar için daha keyifli olabilecek bu Türk komedisi, hayvan dostlarını kötü adamların elinden kurtarmak için zorlu bir mücadeleye atılan 9 yaşındaki bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Ferit Aktuğ, Ayça Erturan ve Emir Özyakışır‘ın baş rollerini paylaştığı filmin yönetmenliğini Mustafa Kotan yapıyor.

KANLI EFSANE

İngiliz korku filmi Kanlı Efsane, nişanlısını bulmaya çalışırken kendisini korkunç bir dünyanın içinde bulan bir adamın hikayesini konu ediyor. Genç bir gazeteci, gizemli bir şekilde kaybolan nişanlısını bulmak için araştırma yapmaya başlıyor… Ancak yaptığı bu araştırmalar gazeteciyi şeytani bir grubun yönettiği tehlikeli ve uğursuz olduğuna inanılan soruşturmanın içerisine sürüklüyor. Araştırma devam ettikçe şeytani güçlerin gün yüzüne çıkmasına neden olan gazeteci, kendisini korkunç bir dünyanın içerisinde buluyor…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam