Netflix’te Az Popüler Fakat Çok Güzel 5 Yapım!

Reha Özcan

Her akşam iş dönüşü ya da hafta sonunda olmazsa olmazımız; televizyon kullanım alışkanlıklarımızı değiştiren uygulama Netflix! Her yaş grubundan izleyicisi olan bu platformda da artık önce çıkan içerikler daha fazla pazarlamaya maruz kalıyor. Hak ettiği değeri göremeyen ancak beğeniyle izleyebileceğiniz yapım sayısı da oldukça fazla… Biz de az popüler çok güzel yapımları sizin için hazırladık!

1-La Valla

Doğal kaynakların kıtlığı ile ortaya çıkan toplumsal sınıflandırma yüzünden İspanya ikiye bölünmüştür. Vatandaşlara hayatta kalma ve özgürlük vaadiyle başkent Madrid ikiye ayrılarak Diktatörlük Rejimine dönüştürülmüştür. Fazla bilinmeyen kesinlikle izlenmesi gereken yapım.

2-White Lines

Dizi, 20 yıl önce esrarengiz bir şekilde Ibiza’da kaybolan ve 20 yıl sonra cesedi ortaya çıkınca öldürüldüğü anlaşılan erkek kardeşinin cinayetini araştıran bir kadının hikayesini konu alıyor.

3- Sky Rojo

La Casa de Papel’in yaratıcılarının kaleminden çıkan Sky Rojo, ilk sezonuyla adrenalin ve aksiyonu hep zirvede tutmuştu. 3 hayat kadınının kendilerini pazarlayan kişilerden kaçmasını konu edinen dizi, ikinci sezonuyla da aksiyon seviyesini yüksek tutacak gibi görünüyor.

4- Me Before You

Will zengin, başarılı, yakışıklı, yaşamayı seven ve istediği her şeye sahip olan adamdır. Talihsiz kazası sonrası felç kalınca ölmeyi düşünmeye başlamıştır. Will’in bakıcısı olarak işe başlayan Louisa’yı önce küçümsese de sonradan ondan çok etkilenir.

5- Tepedeki Ev (The Haunting of Hill House)

Yüksek ses ya da birden çıkan varlıklar gibi korku unsurları yok. Bunun yerine yönetmen size her dakika gerilimi yaşatıyor. Mekan seçimleri, kostümler, diyaloglar, kasvetli hava ve sahnelerin arka planında görünen varlıklarla diziyi izlerken adeta soluğunuz kesiliyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam