Tekrar Tekrar İzlenecek Filmler

Aygün Akdağ

MAD MAX : FURY ROAD

Suyun ve Petrolün azaldığı bir dünyada Mad Max,çölde hayatını devam ettirmeye çalışırken Ölümsüz Joe’nun adamları tarafından yakalanır ve esir alınır. Ölümsüz Joe,genç kızları damızlık olarak kullanmaktadır. Joe’nun zalimliklerine isyan eden yardımcısı ve aynı zamanda usta bir kamyon sürücüsü olan Furioso, kızları kamyonla kaçırır. Joe, bu duruma çok sinirlenir ve Furioso’nun peşine düşer. Kamyonda damızlık kızların içinde,kanından istifade edilmek üzere zincire vurularak esir tututulan Mad Max’da vardır. Mad Max ve Furioso el ele vererek Ölümsüz Joe ile mücadeleye başlarlar.

GECE TAKİBİ

Jimmy ve Shawn, suç dünyasında adını duyurmuş iki eski arkadaştır. Shawn, aklını kullanarak iyi yerlere gelmiş ve çok zengin olmuştur. Jimmy ise onun yanında çalışmaya devam etmektedir. Eski kötü işleri bırakan, dürüst ve yardımsever ünlü bir iş adamı olan Shawn’ın oğlu Danny, oldukça şımarık, kötü yürekli ve suça meyilli bir delikanlıdır. Jimmy’nin oğlu Mike ise zenginlere şoförlük yaparak ailesinin geçimini sağlayan oldukça iyi yürekli bir aile babasıdır. Birgün Mike,şoförlüğünü yaptığı adamın Danny tarafından öldürülüşüne tanık olur. Danny, Mike’ın peşine düşer. Kaçıp kovalama sonucunda bir şekilde Danny hayatını kaybeder.

YENİLMEZLER : ULTRON ÇAĞI

İnsan oğlu teknolojiyi geliştirmeye çalışırken bir süre sonra yarattığı silah, ”ben onlardan daha iyiyim dünyanın hakimi neden ben olmayayım” diyerek ters tepebiliyor. Bu filmdede kahramanlarımız 20 dakikalık muhteşem bir açılış sekansının sonunda, Thor’un kardeşi Loki’nin asa’sını Hydra kalıntılarının içinden alırlar. Takımın ukala ve dahi kahramanı Tony Stark (Demir Adam), muazzam bir koruma sistemi oluşturmak amacı ile içindeki taşı yapay zeka yapmak için kullanır. Programa James Spader(Ultron) ismini verir. Bütün olanları diğer bir programla konuşan dertleşen Ultron, diğer programın düşüncelerine karşı gelmesi sonucunda onu bloke ediyor ve yaratıcısına isyan ederek yeni bir bedende hayat bulmaya ve dünyayı ele geçirmeye çalışıyor. Kahramanlarımız da, ete ve cana dönüşmeye çalışan Ultron’u yok etmek için güç birliği yapıyor. Daha sonra yine Demir Adam’ın yarattığı insan görümündeki Vısıon’danda yardım alıyorlar.

TERMİNATÖR : GENISYS

İnsan direnişinin lideri John Connor (Jason Clarke), Çavuş Kyle Reese’i (Jai Courtney) Sarah Connor’ı (Emilia Clarke) koruması ve geleceği güvence altına alması için 1984’e geri gönderdiğinde olayların beklenmedik bir şekilde yön değiştirmesi zaman çizgisinde kırılma yaratır. Şimdi kendisini geçmişin yeni ve yabancı bir versiyonunda bulan Çavuş Reese, Gardiyan’ın da (Arnold Schwarzenegger) dahil olduğu olasılık dışı müttefiklerle, tehlikeli yeni düşmanlarla ve beklenmedik “geleceği yeniden başlatmak” göreviyle karşı karşıya kalır.

JOHN WICK

John Wıck, eski bir tetikçi iken verilen zor bir işi sonlandırması nedeni ile emekliliğine müsade edilmiş ve sevdiği kadınla evlenmiştir. Karısı ve köpeği ile sıradan bir yaşam sürmeye başlayan John’ın mutluluğu, karısının kanserden ölmesi ile son bulur. O’nu hayata bağlayan tek şey karısının hediye ettiği köpektir. Birgün arabasına benzin doldururken serseri bir genç arabasını satın almak ister. Arabasının satılık olmadığını söyleyen John,gece evinde bu serserilerin saldırısına uğrar,köpeği öldürülür ve arabası çalınır. John,karısının hediyesi olan köpeğin öldürülmesine çok üzülür ve bunu yapanları bulmak için peşlerine düşer. Artık intikam zamanıdır ve John Wick’i nam-ı diğer Baba Yaga’yı kimse durduramayacaktır.

EXODUS : TANRILAR VE KRALLAR

Hz. Musa’nın İsrailoğulları’nı kölelikten kurtarma hikayesi. Firavun Ramses’in şiddetinden kaçmak için, kendisine güvenen 600 bin kişiyle birlikte binbir türlü engeli aşma çabaları, Ridley Scott’ın epik diliyle birlikte izleyicilerle buluşacak.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam