sustum

Can Bonomo’dan ‘Sustum’

Ceren Çetinoz

Can Bonomo, yeni şarkısı ‘Sustum’ yayında.

“Sustum” şarkının söz ve müziği Can Bonomo’ya, düzenlemesi Can Saban’a ait. Şarkının kapak tasarımını ise Artificial Fantastique yaptı.

Klibin yönetmenliğini ise Can Bonomo’nun eşi oyuncu Öykü Karayel üstlendi.

Benzinlikte geçen klip adeta kısa film tadında. Klipte Esra Ruşan, Beran Soysal ve Uğur Uzunel yer aldı

Can Bonomo, yeni şarkısı için şunları söyledi: ‘Sustum’, çağımızın melankoli frekansına uyumlanmış, anksiyatik bir adamın kısa hikâyesi gibi oldu. Dünyanın yükünü sırtında taşıdığına kendini ikna etmiş, çıkış yolunu da tanıdığı, bildiği eski mutluluklarda arayan bir anti kahraman. Dönem dönem hepimizin bu kanala girdiğini ya da amiyane tabirle bu tuzaklara düştüğünü düşünüyorum. Dilerim dertleriniz bu şarkı kadar kısa sürsün. Hayat kısa ve pek şahane… Bu şarkının önümüzdeki mart ayında çıkarmayı planladığımız yeni albümün müzikal dokusunu çok güzel yansıttığını düşünüyorum. Keyifli dinlemeler.

Can Bonomo Kimdir?

Bonomo, 24 Mayıs 1987 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi.

Can Bonomo, ilk gitarını annesi aldı ,müziğe, dokuz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul’da devam etti. Bilgi Üniversitesi’nde sinema-televizyonculuk bölümünde okudu.

17 yaşında İstanbul semalarına açılmaya karar veren Bonomo, müzik dünyasına ses prodüksiyonculuğu yaparak atıldı.

Bilgi Üniversitesi’nde Sinema-Televizyon Bölümü’nde okudu. Üniversite yıllarında Radyo Klas, Number One FM ve Radio N101’de radyoculuk yaptı. Daha sonra, televizyona geçerek Number One TV ve MTV’de televizyon programları hazırladı. Ayrıca televizyonculuk kariyeri süresince çeşitli reklamlarda oynadı.

Lise ve üniversite yıllarında amatör müzik gruplarıyla İzmir ve İstanbul’da birçok konserler verdi.

Yaklaşık iki yıllık hummalı bir hazırlıktan sonra da Ocak 2011 tarihinde Can Saban’ın yapımcılığı ile ilk albümü “Meczup”u yayınladı. “Meczup”un biri hariç tüm parçalarının söz ve bestesi Can Bonomo imzasını taşıyor. üstelik Albüm kapağındaki albümün artwork’leri bizzat Can Bonomo’ya ait.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam