Başrolde Hazal Kaya Var: Benden Ne Olur?

Ayşe Aslıhan

Hazal Kaya’nın başrolünde yer aldığı “Benden ne olur?” isimli film, 29 Temmuz’da sinemalardan sonra ilk defa Disney Plus’ta olacak!

Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlayan  Disney+, film arşivine 29 Temmuz’da son dönemin dikkat çeken yapımlarından ‘Benden Ne Olur?’ filmini ekliyor. Aslı T. Kızmaz’ın, çok satanlar listesinde uzun süre zirvede yer alan kitabı, Müge Öztürk’le birlikte sinemaya uyarlama olmuştu.

21. yüzyılın modern kadınının eğlenceli maceralarını konu alan ‘Benden Ne Olur?’ filminin yönetmenliğini Murat Şenöy yapıyor. MedyapımAy Yapım ve CJ ENM’ın yaptığı filmin başrolünde Hazal Kaya yer alıyor. Kadroda kendisine Onur TunaEnis ArıkanNur Fettahoğlu, Selin ŞekerciElçin Afacan, Cem Belevi ve Tarık Pabuçcuoğlu gibi deneyimli ve başarılı oyuncular eşlik ediyor.

İzleyen herkesin, özellikle de kadınların kendi hayatlarından kesitler bulacağı film, bir kadının hayat yolunda kendini bulma hikayesini konu alıyor. ‘Benden Ne Olur?’ 28 yaşına gelmiş fakat beklenen düzenli hayatı olduramamış Sertab’ın savrulan hayatını anlatıyor. Sertab’ın tutunmaya karar vermesiyle başlayan maceralarına izleyenleri ortak ediyor.

21. yüzyılın modern kadınının gözünden eğlenceli bir dille beyazperdeye taşınan film, sinemalardan sonra 29 Temmuz’da ilk defa ve sadece Disney+’ta yerini alacak.

 

Hazal Kaya kimdir?

1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep’te dünyaya geldi. Tam adı Leyla Hazal Kaya’dır.

Annesi ve babası avukat olan Hazal Kaya, çocukluğunu İstanbul’un Balat semtinde geçirdi. 1997 yılında annesi ve babasının boşanmasının ardından annesi Ayşegül Kaya ile yaşamaya başladı. 4,5 yaşında kemana, 7 yaşında baleye başladı.

İlk ve ortaöğrenimini Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda, lise eğitimini İstanbul İtalyan Lisesi’nde tamamladı. Okulun tiyatro kolunda ve korosunda yer alan Hazal Kaya, liseye devam ederken cast ajansına giderek kayıt yaptırdı ve oyunculuğa adım attı.

Lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi bölümünde tamamladı.

Oynadığı bir reklam filmiyle ilk kez kamera karşısına geçti. Ekol Drama’da Ayla Algan’dan ve Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi’nde Ümit Çırak’tan oyunculuk eğitimi aldı.

2007 yılında ‘Genco’ dizisinde ilk kez başrol olarak yer aldı. 2008 yılında Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından uyarlanan ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinde ‘Nihal’ karakterini oynadı. Ve tam olarak o noktada kariyerinin önemli adımını atmış oldu…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam