karma türkiye

Fizy İstanbul Müzik Haftası ‘ nın İsimleri Belli Oldu

Suna Simge Çakmak

Fizy’nin öncülük ettiği İstanbul Müzik Haftası ‘ nın isimleri açıklandı.

İlki 2018 yılında gerçekleşen 200 bini aşan müzikseverle buluştu. Müzik ve Kültür Festivali Fizy İstanbul Müzik Haftası 4-9 Kasım 2019 tarihleri arasında başlayacak. Çeşitli etkinlik ve konserleri içinde barındıran Müzik Haftası bu yıl Türkiye’nin en sevilen ve beğeni ile dinlenen isimlerine ev sahipliği yapıyor.

Festival boyunca rock , pop, rap ve hip-hop müziğin güzellikleri ile müziğin en sevilen isimleri bizlerle olacak. 4 Kasım Pazartesi günü düzenlenecek olan Fizy Müzik Ödülleri ile Türk müziğinde 2019’un en başarılı isimleri ödülleri ile buluşacak.



Fizy İstanbul Müzik Haftasında sahne alacağı kesin olan isimler ise şöyle :

Anıl Piyancı, Ayben, Baneva, Ceza, Dolu Kadehi Ters Tut, Feridun Düzağaç, Gaye Su Akyol, Gazapizm, Gökhan Türkmen, Haluk Levent, Kalben, Kamufle, Kenan Doğulu, Manga, Moğollar, Norm Ender, Nova Norda, Ozbi ft. Gülce Duru, Önder Şahin & Sayedar, Pentagram, Pilli Bebek, Sansar Salvo, Shantel, Şehinşah, Teoman.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam