LCDP4

Spoiler: La Casa de Papel 4. Sezonda Neler Oluyor?

Ayşe Aslıhan

Netflix’in belki de en çok sevilen ve nefesleri kesen dizisi La Casa de Papel, çok beklenen 4. sezonu ile karşımızda!

Fragmanı yayınlanan dizide bir ekibin neler yapabileceği ve dizinin nasıl seyredeceği hepimizin aklında ufak bir soru işareti bırakmıştı. İmkansızların başarıldığı yeni sezon, bugün yayınlandı. 8 bölümden oluşan dizinin her bölümünde yeni bir olay var!

İspanya Kraliyet Darphanesi’nden çıkabilen Profesör ve ekibi İspanya Merkez Bankası’ndan çıkabilecek mi?

Bölüm isimleri bile bir başka…

LCDP4

1.Bölüm: Oyun Bitti.
2.Bölüm: Berlin’in Düğünü.
3.Bölüm: Anatomi Dersi.
4.Bölüm: Paso Doble.
5.Bölüm: 5 Dakika Önce.
6.Bölüm: Teknik Nakavt.
7.Bölüm: Çadırı Vurmak.
8.Bölüm: Paris Planı!

Dikkat, spoiler içerir!

Üçüncü sezonu Nairobi’nin göğsünden vurulduğu, Profesör’ün Lisbon’un öldürüldüğüne inandığı ve Palermo’nun tuhaf bir hal alması sonucu planın her anlamda çöktüğü bir bölümle uğurlamıştık… La Casa de Papel 4. sezon tam bir can pazarıyla, Lisbon’un hayatta olup olmadığını anlamaya çalışan Profesör’ün çabaları ve Nairobi’nin hayata döndürülmesi için ekibin verdiği mücadeleyle başlıyor.

LCDP4

İlk bölümden itibaren, dizinin bu zamana kadarki kurgusunu daha da keskinleştiren, özenli bir paralel anlatı var. Karakterlerin, zor durumlardan mantık çerçevesinde açıklanması zor biçimlerde kurtarıldığı olay örgüsü de yerli yerinde. Fark olarak, bu kez, neredeyse yeniden kurulan bir hikaye var. Dördüncü sezonda “her şey Rio ile başladı, ancak artık başka bir noktadayız” şeklinde bir başlangıçla, Profesör, ekip ve çadırın içindeki devlet erkinin iki temsilcisi Albay Tamayo ve Alicia Sierra arasında baş gösteren savaşa odaklanılıyor…

LCDP

Tokyo ve Rio arasındaki ayrılık rüzgarları, sanki daha önce hiç birbirlerini sevmemişler gibi devam ediyor. Berlin, geçmişe dönüş hikayeleriyle diziye dahil olmaya devam ediyor. Dizinin yaratıcıları, Lisbon’un kurtarılışını ve üçüncü sezonun sonunda her biri ayrı bir köşeye dağılan karakterlerin yeniden yek vücut oluşunu gözler önüne seriyor!

La Casa de Papel: 4. sezon, fragmanı ile kendini belli etmişti.

Bu sezon için siz ne düşünüyorsunuz?

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam