la casa de papel

La Casa de Papel’den 4. Sezon Fragmanı Geldi

Suna Simge Çakmak

İlk olarak 2017 yılında bir İspanyol kanalında yayınlanan şimdilerde Netflix’te devam eden La Casa de Papel‘den 4. sezon fragmanı geldi. Geride kalan üç sezonun nefesleri kestiği aşikardı. Gelen fragmanla birlikte yeni sezonun da bizlere nasıl bir izlenim bırakacağı şimdiden belli…

la casa de papel

Dünyada ve Türkiye’de büyük bir hayran ve izleyici kitlesine ulaşan ve fenomen haline gelen İspanyol yapımı La Casa de Papel dizisinin 4. sezon tanıtımı yapıldı. Netflix’te yayınlanan dizinin yeni sezonu 3 Nisan 2020’de başlayacak.

İşte La Casa de Papel’in 4. sezon fragmanı..


Dizinin konusu ise şöyle..

Profesör olarak bilinen bir suç dehasının dâhiyane planı ile İspanya Kraliyet Dairesi’ni soyacaklar ve kendi paralarını basacaklar. Bunun için ise bir ekibe ihtiyacı olan profesör harika ve birbirinden yetenekli bir ekip kurmayı başardı. Bu ekip 5 ay boyunca bir eğitim aldı. Her şey o kadar ince düşünülmüştü ki. Plan her ne olursa olsun kusursuz işlemeye devam ediyordu. 8 kişiden oluşan ekip işlerinde de uzmanlıklarını sergiledi. Bu 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitlediler. Fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar da gerçekleşti elbette. 3. sezona kadar nefesleri kesen dizinin yeni sezonunun da nefesleri keseceği belli!

Dizinin oyuncuları da oldukça tanınıyor!

Úrsula Corberó : Tokyo
Álvaro Morte : Profesör
Pedro Alonso : Berlin
Alba Flores : Nairobi
Rodrigo de la Serna : Palermo
Miguel Herrán : Rio
Jaime Lorente : Denver
Itziar Ituño : Raquel Murillo , Lizbon
Esther Acebo : Stockholm
Darko Peric : Helsinki
Hovik Keuchkerian : Bogota Luka Peros : Marsilya

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam