fragmanı

Matrix 4’ün Merakla Beklenen Fragmanı Yayınlandı!

Ayşe Aslıhan

Matrix 4 olarak bilinen ünlü bilimkurgu serisi Matrix’in yeni filminin ilk fragmanı yayınlandı!

Yönetmen koltuğunda Lana Wachowski’nin oturduğu; senaryosu Lana Wachowski, David Mitchell ve Aleksander Hemon’ın imzasını taşıyan ‘The Matrix: Resurrections’ adlı yapımın ilk fragmanı ‘WhatIsTheMatrix’ sitesinde paylaşıldı. Matrix 4 tüm dünyanın gündemine oturmayı başardı!

Filmin interaktif sitesine girenler, kırmızı ve mavi hap arasında seçim yaparak görüntüleri izleyebiliyor.

Box Office Türkiye ise fragmanı, YouTube kanalından Türkçe altyazıyla sundu.

The Matrix: Resurrections filminin tanıtım videosu 1 saatte 2 milyondan fazla görüntüleme aldı.

Neo karakterini yine Keanu Reeves’in canlandırdığı ‘The Matrix: Resurrections’ filminde, Carrie-Anne Moss, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra, Jada Pinkett Smith, Yahya Abdul-Mateen II ve Ellen Hollman da yer alıyor.

7 Eylül’de Warner Bros. Johnny Klimek ve Tom Tykwer’ın filmin müziklerini üstleneceklerini doğruladı.

İlk filmi 1999’da izleyiciyle buluşan ‘The Matrix’in çok ses getirmişti. Matrix ABD’de 171.479.930 $ kazandı. ABD dışında 288.900.000 $ olmak üzere toplam 460.379.930 $ hasılat elde etti. Film ABD’de gösterime girdiği hafta 27.788.331 $ gelir elde etti. 2003’te yayına giren ‘Matrix Revolutions’ filmiyle seri sona ermişti.

Serinin son filminin 22 Aralık’ta vizyona gireceği açıklandı. Aynı tarihten itibaren bir ay boyunca Amerika Birleşik Devletleri’ndeki HBO Max’in reklamsız katmanında dijital olarak yayınlanacak.

Merakla beklenen Matrix 4 fragmanı şimdi yayında!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam