aşk 101

Aşk 101 Dizisinin 2. Sezon Fragmanı Yayımlandı!

Cansu Özer

Aşk 101’den fragman geldi! İlk sezonu 24 Nisan 2020’de Netflix’te yayımlanan Aşk 101 dizisinin merakla beklenen fragmanı, bugün paylaşıldı. 30 Eylül’de Netflix kütüphanesinde yerini alacak olan dizinin fragmanındaki final sezonu ibaresi ise izleyicileri üzdü.

Hakan: Muhafız ve Atiye dizilerinden sonra bu platformdan yayınlanan üçüncü Türk dizisi, Aşk 101 oldu. Dizi daha yayımlanmadan sosyal medyanın ilgi odağı olmuştu. Çıktıktan sonra da gerek oyuncu kadrosu gerek senaryosu üzerinden fazlasıyla eleştiri aldı. Sevildi ya da sevilmedi, orası tartışılır ama dizi izleyicilerin odağından hiç çıkmadı. Uzun süre en çok izlenenler listesinin başındaki yerini kimseye bırakmadı.

1998 ile günümüzü bir arada ele alan Aşk 101, lise çağlarındaki 5 gencin okuldan atılmamak için verdikleri mücadeleyi konu alıyordu. Özellikle gençlerimizin yetişkinlik hallerinin gösterildiği bölümler ile artan gizem 2. sezon için beklentileri yükseltti.

 

Sinan, Işık, Eda, Kerem ve Osman’ın büyüme sancılarını, arkadaşlıklarının geçeceği sınavları bu sezonda da izleyeceğiz. Ekip ile müdür Necdet arasındaki gerilimin iyice arttığı yeni sezonda mevcut ilişkilerimiz de epey değişiyor. Yeni birinin katılımıyla ekip büyürken, bu arkadaşla beraber bir aşk da filizlenecekmiş gibi duruyor. Fragmanda görüldüğü üzere tartışmalı Osman karakteri de daha net bir hal almış gibi.

Aşk 101’in 2. Sezon Fragmanı ise bugün yayınlandı!

İlk sezon klişelerle doluydu ve yer yer gerçek dünyadan fazlasıyla uzak bir hava hakimdi. Oluşturulan 90’lar havası ise yetersizdi. Gençlik dizisi izlerken hepimiz kendimizden bir şeyler bulmak istiyorduk. Fakat özellikle 90’larda lise öğrencisi olmuş izleyiciler tarafından çok eleştiri aldı. Hatta şu an lisede okuyan ya da yeni liseden mezun olmuş öğrencilerden de çok eleştiri aldı. Acaba ikinci sezonda bu eksiklikleri görecek miyiz mi? Bunu da izleyip göreceğiz.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam