2022 Yılının En İyi Korku Filmleri!

Aygün Akdağ

Kimi insanlar korku filmi izlerken zevk alır, kimi insanlar da yorganın altında izler… Bazı korku filmleri psikoloji bozan cinstendir, bazıları da çok korkunç olmayıp, çocukların bile rahatça izleyebileceği türden! Bu yazımızda 2022 yılının gerek iMBD, gerek gişede yüksek olan korku filmlerini sizler için derliyoruz!

İyi seyirler… 

BLACK PHONE

 

Çocukları hedef alan bir seri katil tarafından kaçırılıp ses geçirmez bir bodrumda tutulan 13 yaşındaki Finney’nin, odada yer alan ve bağlantısı bulunmayan siyah telefon aracılığıyla katilin önceki mağdurlarıyla iletişime geçmesi sonrası yaşananları konu ediniyor.

WATCHER

eni evli bir çift olan Julia va Francis, Bükreş’te bir daireye taşınır. Tam da bu sırada bir seri katilin serbest kalması, şehirde panik etkisi yaratır. Yeni evlerine alışmaya çalışan Julia, bir süre sonra yan apartmanlarda yaşayan biri tarafından izlendiğini fark eder.

X

1979 yılında, düşük bütçeli bir yetişkin filmi çekmek için Teksas kırsalı derinliklerindeki yaşlı bir çiftin arazisinde bulunan bir kabine yerleşen, sanatsal ve ekonomik hedefleri olan bir grup genç sinemacının başından geçenleri konu ediniyor.

2022 korku filmleri serisi devam ediyor…

SCREAM

Serinin beşinci filminde Sidney, kendi başından geçenlere benzer seri cinayetleri çözmek için Woodsboro’ya geri dönüyor. Bu mücadelede onunla yeniden güçlerini birleştiren Gale ve Dewey’nin hikâyesini anlatıyor.

CRİMES OF THE FUTURE

Korku

yılının

Ulusal Organ Kayıtlarından bir araştırmacı olan Timlin, gizemli bir grup ortaya çıktığında, hareketlerini takıntılı bir şekilde takip eder. Görevleri – Saul’un kötü şöhretini insan evriminin bir sonraki aşamasına ışık tutmak için kullanmaktır.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam