pantene

Kahveleri, Çayları Hazırlayın: Altın Kelebek’i Konuşuyoruz!

Ayşe Aslıhan

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 47. kez sahiplerini buldu. Dün akşam gerçekleşen tören, Kanal D ve teve2’de ekrana geldi.

Pantene işbirliğiyle bu yıl 47.’si düzenlenen Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Geçtiğimiz yıl pandemi tedbirleri kapsamında düzenlenemeyen törene ünlüler akın etti.

Kırmızı halının ardından Demet Özdemir‘in açılış şovu vardı. Çağla Şikel ile Cem Davran‘ın sunumuyla Altın Kelebek Ödül Töreni başladı.

pantene

Bu yıl Yaşam Boyu Onur Ödülü İbrahim Tatlıses’e verildi. Masumlar Apartmanı dizisiyle En İyi Kadın Oyuncu Ödülü Merve Dizdar ve Ezgi Mola‘nın oldu. En İyi Erkek Oyuncu Ödülü ise Çağlar Ertuğrul‘a gitti. En İyi Gündüz Kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gitti.

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesinde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alan Çağlar Ertuğrul, Tamer Karadağlı’ya atıf yaptı.

 

Pantene Yıldızı Parlayan Ödülü’nün sahipleri; Ahsen Eroğlu, Cemre Baysel ve Melis Sezen idi. Melis Sezen‘in konuşması ise sosyal medyada gündem oldu!

En İyi Dizi Ödülü, Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan ve Perşembe günü ekrana gelen Camdaki Kız‘a gitti.

En İyi Erkek Sunucu Ödülü ise Acun Ilıcalı’nın oldu.

Acun Ilıcalı: Benim için çok mutsuz bir hafta oldu. Yakın bir dostumu kaybettim. Hayat gelip geçici. Ödüller alıyoruz takdir ediliyoruz, bizim için bundan güzeli yok. Biz Esat’la yola çıktık, şimdi üç bin kişi olmuşuz. Ödülü kızlarım için alıyorum. Benim hayat enerjilerim onlar.

Sezen Aksu Şarkıları ile En İyi Proje Albümü Emir Ersoy‘un oldu. Bu yıl çıkış yapan En İyi Rap Sanatçısı Ödülü Sefo‘ya gitti. En İyi Romantik Dizi Kadın Oyuncusu Ödülü Ayça Ayşin Turan‘ın oldu. Turan’ın partneri En İyi Romantik Dizi Erkek Oyuncusu Ödülü Aytaç Şaşmaz idi. En İyi Romantik Dizisi ise Sen Çal Kapımı’nın oldu. En İyi Dizi Çifti Ödülü’nü ise Hande Erçel ve Kerem Bursin aldı. Ünlü çiftin törene gelmemeleri dikkat çekti.

Bu yılın En İyi Kadın Haber Sunucusu Ödülü Nazlı Çelik‘in oldu. En İyi Erkek Haber Sunucusu Ödülünü Deniz Bayramoğlu kazandı. En İyi Program Ödülü’nü Cüneyt Özdemir aldı.

Ayrıca En İyi Halk Müziği Kadın Şarkıcı Zeynep Bakşi Karatağ, erkeklerde ise Ekin Uzunlar oldu. En iyi Müzik grubu ise Madrigal oldu.

https://twitter.com/kimyakimyadir/status/1467589510548631571

Her zamanki gibi En İyi Fantezi Müziği Erkek Şarkıcı Hakan Altun, kadınlarda ise Ebru Yaşar oldu. En İyi Dijital İçerik Ödülü Konuşanlar programı ile Hasan Can Kaya’ya gitti. En İyi İnternet Dizisi ise Berkun Oya’ya senaryo ödülü de getiren Bir Başkadır oldu.

Birçok oyuncu arasından en iyi çocuk oyuncu ödülü Aylin Akpınar’ın oldu ve öncelikle konuşmasıyla dikkat çekti.

https://twitter.com/hayretbiseyya_/status/1467558584854753287

En İyi Kadın Influencer Ödülü Rachel Araz’ın , En İyi Erkek Influencer Ödülü ise Cemal Can’ın oldu.

En İyi Şarkıcı Ödülü Hadise‘nin oldu. Hadise, “Bu ödülü hayatı kısıtlanan kadınlar için alıyorum” dedi. En İyi Erkek Şarkıcı Ödülü, Edis‘e gitti. Yılın Şarkısı Edis – Martılar oldu. Yılın diğer şarkısı Sefo – Bilmem mi? oldu. Ödülleri Burak Kut verdi.

Ayrıca Edis, törende gerçekleştirdiği performansla büyük beğeni topladı!

En İyi Magazin Programı Ödülü’nün sahibi Magazin – D Kanal D oldu. Son olarak, En İyi Yarışma Programı MasterChef oldu. En İyi Spor Programı Ödülü Yüzde Yüz Futbol’un oldu.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam