Netflix İkinci Orijinal Dizi İçin Kolları Sıvadı: ‘Hoş Geldin Beren Saat!’

Ayşe Aslıhan

Tüm dünyada oluşturduğu popülerliği kalitesinden alan dizi/film yapımcı ve yayıncısı Netflix, platforma özel Türk ortak yapımı olacak, Çağatay Ulusoy’un baş rolde olduğu Hakan: Muhafız dizisinden sonra ikinci orijinal dizisini çekmeye hazırlanıyor. Anlaşılan isim ise belli: Beren Saat!

Güçlü Kadın: Beren Saat

Netflix Türkiye, bu güzel haberi sabah saatlerinde sosyal medyada paylaştığı videoyla duyurdu. Videoda The Crown’daki Kraliçe Elizabeth, House of Cards’taki Claire Underwood, Maniac’taki Annie, La Casa de Papel’deki Tokyo, GLOW’daki Ruth Wilder gibi güçlü kahramanlardan sonra Beren Saat’in yer alması dikkat çekti. Netflix, Saat’e “Hoş geldin!” dedi.

Güzel oyuncu da bu paylaşımı repost ederek “Hoş bulduk!” dedi ve haberi onayladı

 

Beren Saat Kimdir?

26 Şubat 1984’te Ankara’da doğdu. Lise ve lisans eğitimini de Ankara’da bitirdi. Üniversite okuduğu dönemde Türkiye’nin Yıldızları isimli TV programından olumlu yanıt aldı ve yarışmada ikinci oldu. Programın ekibindeki isimler tarafından çok beğenildi. Daha sonra birkaç dizide rol aldıysa da, Hatırla Sevgili ile bir anda reyting rekortmeni bir dizinin baş rolü oldu.. Aşk-ı Memnu’da Bihter olarak hafızalara kazındı ve zireye tırmandı. İntikam, Fatmagül’ün Suçu Ne gibi başarılı dizilerde oyunculuğunu konuşturdu ve Benim Dünyam isimli filmde engelli bir kadını canlandırdı.
2014 yılında hayatını ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile birleştirerek mutluluğuna mutluluk kattı.
Uzun zaman önce ise Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de Kösem Sultan olarak karşımıza çıkmıştı.

 

Hepimiz büyük bir merakla ekranlarda Saat’i görmeyi bekliyoruz!




Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam