netflix

Netflix’te Ağustos Ayında Neler Var?

Suna Simge Çakmak

Sevilen ve bir girince bir daha çıkamadığımız dizi ve film içerik platformu Netflix 2020 Ağustos ayı akışını açıkladı. Lucifer’ın 5. sezonundan yeni mini dizilere kadar, içeride neler var neler… Bu ay Netflix’te neler izleyeceğiz? Hatırlatıcılarınızı açık tutup bekleme vakti geldi!

Unbreakable Kımmy Schmıdt Kımmy Rahiplere Karşı – 5 Ağustos

Kimmy’nin bu özel interaktif gösterisinde Kimmy düğün hazırlığında! Ama ilk öncesinde rahibin şeytani planlarına engel olması gerekiyor. Karar Sizlerde. Kimmy şimdi ne yapmalı?

Unbreakable Kımmy Schmıdt Kımmy Rahiplere Karşı

Anelka: Misunderstood – 5 Ağustos

Anlaşılmaz mı , benzersiz mi yoksa her ikisi de mi? Ünlü Fransız futbolcu Nicolas Anelka‘nın tartışmalı mirası belgeseli ile sizlerle!

The Rain (3.Sezon) – 6 Ağustos

Yağmurla başlayan bir virüsün tüm İskandinav vatandaşlarına yayılmasının ardından 6 yıl geçtikten sonra kurtulan iki kardeş diğer kurtulan genç ekibe katılarak güvenli bir yer arayışı içerisine girerler. Sorularına yanıt bulmak için bir yol aramak için bir oldur bu aslında.

High Seas (3.Sezon) – 7 Ağustos

1940’lı yıllarda İspanya’dan Breziya’ya seyahet lüks bir gemide birbirinden farklı ve tuhaf ölümler meydana gelmesinin ardından iki kardeş aile sırlarını öğrenir.

https://www.youtube.com/watch?v=LeGKMaL2X8U

I Nailed It Mexico (2.Sezon) – 7 Ağustos

Eğlenceli, şeker hamuru ve gülünç denecek derecede yapılan pastalar Meksika’ya geliyor. Birbirinden amatör aşçılar bir araya gelerek belirlenen para ödülü için fazlası ile karmaşık tatlılara yeniden ve bambaşka tatlar haline dönüştürmek için çabalıyor. Yapımda Türk aşçı ve işletmeci ünlü Nusret’e gönderme de var!

Dirty John The Betty Broderick Story (2. Sezon) – 14 Ağustos

Farklı hikayeler, aynı ölümcül son… Aşk ve kontrolün iç içe geçtiği bu gerçek suç öykülerinde Debra Neweel ve Betty Broderick’in hayatları cinayet ile sarsılır.

Proje – 14 Ağustos

Kullanıcılarına geçici olarak süper güçler sağlayan , tehlikeli , yeni bir hapın kaynağına ulaşmak isteyen bir asker , genç bir kız ve bir polisin yolları kesişir. New Orleans’da kesişen yolların anlatıldığı hikayenin, oldukça tehlikeli ve nefes kesici olacağı da aşikar.

High Score (Mini Dizi) – 19 Ağustos

Yeni yayınlanacak olan bilim ve doğa konulu bu mini hakkında pek bilgi yok. Bunun olması şimdiden hepimizi merakta bıraktı. Yayınlanmasını hepimiz sabırsızlıkla bekleyeceğiz.

Hoops – 21 Ağustos

Bu animasyon dizisinde lisede çalışan ve oldukça fazla küfür eden bir basketbol koçu takımını ayağa kaldırmaya çalışıyor.

Lucifer (5. Sezon) – 21 Ağustos

Yeni sezon, yakışıklı şeytanın cehennemde sıkışmasıyla başlıyor! Lucifer’ın ailesinden yeni bir üye daha karşımıza çıkıyor. Ayrıca Tom Ellis, hem Lucifer Morningstar hem de onun ikizi Michael olarak karşımıza çıkmaya devam ediyor.

All Together Now – 28 Ağustos

Netflix’in yeni yapımlarından biri olan All Together Now hakkında da pek bir bilgi yok. Yayınlanan trailer aslında bize oldukça spoiler veriyor. Ama yayınlanma tarihini beklemek zorundayız!

Hayatımızın her anında her yerinde bizlerle birlikte olan Netflix, bu ay da da bizleri oldukça keyifli, aksiyon dolu, nefes kesen içeriklerle karşılıyor. Kendimize uygun olan kategoriyi seçip, istediğimiz filmi yahut diziyi açıp izleme vakti!

Ağustos Ayı güncesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam