Pi cemiyeti

Pi Cemiyeti: 30 Kasım Affet Parti’de Neler Yaşandı? (Galeri)

Aygün Akdağ

Karma Türkiye‘nin fenomen radyo programı Pişman İnsanlar Cemiyeti, artık geleneksel hale gelen ve 3 senedir var olan Affet Parti‘de eğlenmeye devam ediyor. 1 Şubat 2020 tarihinde yeniden Kadıköy Sahne’de olacak partide; Ben Reha yine Dj setinde. Affet Parti’ye bu kez de konuk sanatçı olarak Çağan Şengül ve Yasir Miy eşlik edecek.

Karma Türkiye‘nin 3 senedir dijital ve profesyonel olarak ilerleyen ve binlerce dinleyiciye sahip radyo programı Pişman İnsanlar Cemiyeti, Reha Özcan‘ın sunumuyla günden güne büyümeye ve herkese hitap etmeye devam ediyor. #picemiyeti etiketiyle her perşembe yayın saatinde Twitter’da Trend Topic listesinde bir numaraya yükselen programın partilerinde ise dinleyicilerin buluşması sağlanıyor.

Pişman İnsanlar Cemiyeti; İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin birçok şehrinde sıra dışı partiler ve buluşmalar düzenliyor.

İlk partisini 14 Şubat 2017’de Kadıköy Sahne’de TEGV yararına yapan #picemiyeti, 26 Temmuz 2019’da tekrar Kadıköy Sahne‘ye dönüş yapmıştı. 26 Temmuz’da Emir Can İğrek ile sahne alan Pişman İnsanlar Cemiyeti, 19 Ekim 2019’da Melek Mosso ile coşmaya devam etti.

Pişman İnsanlar Cemiyeti: Affet Parti 3. Yıl’da neler yaşanmıştı?

Affet Parti’nin büyüsüyle beraber, dinleyicilerden Dara Bakırcıoğlu sevdiği kadına evlenme teklifinde bulundu!

1 Şubat 2020 After Değil Affet Parti’nin biletleri için sizleri şöyle alalım…

Geçtiğimiz yıllarda Kadıköy Sahne’de olan etkinlikler nasıldı?

Emir Can İğrek!

Melek Mosso!

Ve 3. yıl…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam