Kaan Boşnak

Kaan Boşnak’tan Yeni Tekli Geldi!

Ayşe Aslıhan

“Yorgunum ve Ağrılar”, “Benimle Kayboldun”, “Sen Olmazsan” gibi şarkıları hit olmuş Kaan Boşnak, yeni teklisini yayınladı!

1992 doğumlu genç yetenek Kaan Boşnak, “Bırakma Kendini” adlı yeni teklisini yayınladı. Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun da solisti olan sanatçı, şarkılarının birçoğunu kendisi yazmakta ve bestelemekte…

Single çalışması “Bırakma Kendini” de onlardan biri! Şarkının sözü müziği Kaan Boşnak’a, mix ve mastering’i Mert Medeni’ye, videonun düzenlenmesi ise Başak Ceylan Torun’a ait.

Tam adıyla Sabahattin Kaan Boşnak, 4 Eylül 1992’de doğdu. Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun vokali ve gitaristi olması ile tanınan Türk müzisyen, Marmara Üniversitesi mezunu. Müzisyenliğinin yanı sıra edebiyat yönü de oldukça gelişmiş olan Boşnak, daha lise yıllarında Genç Praksis dergisini çıkardı, bloglarda yazdı, At Kafası fanzinde, Fil & Toz ve Ot dergilerinde de yazıları yayınlandı.

Kitlesini yeni şarkısıyla da mest eden Boşnak, müzik kariyerinde Nick Cave, Erkin Koray, Kesmeşeker ve Cemiyette Pişiyorum‘dan etkilendiğini söylemişti…

2017’de “Güzel Değil”, “Yorgunum ve Ağrılar” ve “Yıkılma Sakın” singlelarını yayınladı. Ardından 2018 yılında “Demos” isimli 5 şarkıdan oluşan EP’sini dinleyenlerin beğenisine sundu. 2019 yılında Sansar Salvo ile “Koptu Kayış” ve Anıl Piyancı ile “Varsın” isimli düetlerini yayınladı. 2020 yılında Tutunamayanlar dizisinin müziklerini 6. bölümden itibaren üstlendi.

Henüz Spotify’da bulunmayan şarkı, gelecek projelerin öncüsü mü?
Bekleyip göreceğiz!

bırakma kendini, hadi gel yaslan bana
yanımda değilsen ne İstanbul ne Ankara
dalgalara direndim, bilmem neye güvendim
bir damla su dökmem tüm dünya alev alsa da
bilmem neye gücendin, hadi gel anlat bana
değişmem gülüşünü tüm dünya benim olsa da
her kim ki seni üzüp üstüne ağlatırsa
bir damla su dökmem çöllerde kavrulsa da
gösterme kendini hadi gel saklan bana
ben hiçbir yerdeyim
ne evde ne bankada
hainlere direndim, pisliklere gülerdim
elinizden su içmem, ruhum tuza batsa da…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam