Haluk Levent’ten ‘Tam Ona Göre’ Bir Albüm: İlk Klip Yayında!

Ayşe Aslıhan

26 yıllık sanat hayatında, muhteşem yorumları, rekor konserleri ve duyarlı duruşuyla Türkçe Rock müziğin önderlerinden biri olan Haluk Levent; 5 senelik suskunluğunu yeni albümüyle geride bıraktı: “Tam Bana Göre.”

Son dönemde kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile birlikte çalışarak umutlu haberleriyle gündemden düşmeyen Levent’in yeni albümü, 31 Mayıs’ta tüm dijital platformlarda sevenleriyle buluştu.

Türkü tadındaki “Hoyrat”, slow alt yapısıyla “Sen Olasın”, derin sözleriyle “Morg” gibi birçok şarkıyla, albümün sahiden tam da ona göre bir müzik yelpazesi ve lezzeti var.

Pasaj&Garaj Müzik etiketiyle yayınlanan albümde 10 şarkı bulunmakta. On beşinci albümü olan bu çalışmada, 3 şarkının düzenlemesi Göktuğ Şenkal‘a aitken; 7 şarkı Yıldıray Gürgen tarafından hazırlandı. Çıkış şarkısı ise, söz ve müziği Cem Özkan‘a, düzenlemesi Yıldıray Gürgen‘e ait olan “Tek Geçerim” oldu.

İlk Klibini Takipçileriyle Çekti

Beykoz Kundura Fabrikası ve çeşitli iç/dış mekanlarda Kemal Başbuğ yönetmenliğindeki ilk klibin çekimi, 2 gün sürdü. Haluk Levent’e klipte; sahnede eşlik eden grubu ve Twitter aracılığıyla sanatçının sorduğu soruyu doğru cevaplayan ilk 100 takipçisi eşlik etti. Duyarlı sanatçı, klibinde ayrıca engelli sporculara da yer verdi. Haluk Levent, sosyal medya paylaşımını ise şöyle yaptı: “Klipte siz takipçilerim ile çok eğlendik. Cem Özkan yazdı, ben düzenledim ve yorumladım. Ritmi beni çok eğlendiriyor. Bu sebeple ilk klip bu şarkıya oldu. Umarım beğenirsiniz.”

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam